Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ


Συναδέλφισσες-οι,  εν΄ όψη των εκλογών της ΕΤΕ/ΔΕΗ  27/28-3-2019  οι μέθοδοι που ακολουθεί η πλειοψηφία του σωματείου ΕΑΜΕ (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) ΔΑΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Προκειμένου να εξασφαλίσουν πλειοψηφία, ώστε να συνεχίσουν να είναι «δεκανίκια» κυβέρνησης και διοίκησης, δεν διστάζουν να ανασύρουν από την φαρέτρα του εργοδοτικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού  παλιά όσο και δοκιμασμένα στο παρελθόν κόλπα τα οποία βέβαια είναι καταδικασμένα στην συνείδηση των εργαζόμενων.

Αφού πρώτα απ όλα συνεχίζουν τις ¨αθρόες μετεγγραφές¨ από σωματείο σε σωματείο προκειμένου να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα όχι μόνο της ΕΤΕ αλλά και των παραπάνω οργάνων από ΓΕΝΟΠ μέχρι ΓΣΕΕ,  δεν σταματούν εκεί.
Έφτασαν στο σημείο να επικοινωνούν με συνάδελφους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ προκειμένου να τους ¨κάνουν την παρατήρηση και να τους νουθετήσουν για το ατόπημα που έκαναν¨. ΑΙΣΧΟΣ.
Συναδέλφισσες-οι είναι γνωστές οι μέθοδοι που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν οι δυνάμεις του συμβιβασμού και της υποταγής, από τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, μέχρι την ΓΣΕΕ, προκειμένου να αποσπούν νόθες πλειοψηφίες για να είναι τα τσιράκια κυβερνήσεων και αφεντικών, όλοι άλλωστε παρακολουθούμε με αηδία το όργιο νοθείας που προσπαθούν να επιβάλουν στο επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Σας καλούμε να μην υποκύψει κανείς στην τρομοκρατία, την κούφια παροχολογία, την λογική του μικρότερου κακού.
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου