Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Αγωνιζόμαστε για δικαιώματα, κατακτήσεις αξιοπρέπεια με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπιστία


Συμμετέχουμε μαζικά στις Εκλογές 27 και 28 Μαρτίου 
 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ
Συμπαραστάτες στον εθνικό διασυρμό και διάλυση της Επιχείρησης που συντελείται, είναι οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΕΑΜΕ (πρώην ΠΑΣΚΕ) και της ΑΡΚΕ-ΔΕΗ (ΣΥΡΙΖΑ) που «αγωνίζονται» κατά ο δοκούν και με ποια πολιτική δύναμη κυβερνά τον τόπο. Όλα τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν τον διαμελισμό της Επιχείρησης σε θυγατρικές και διαλαλούσαν πόσο καλή θα είναι η κυβέρνηση Τσίπρα για τον Όμιλο ΔΕΗ, ελπίζοντας να σώσουν όποια αξιοπιστία τους απέμεινε.
Όμως διαψεύστηκαν οικτρά και οι αριστεροί νεοφιλελεύθεροι κυβερνώντες, ξεπουλούν σε ντόπια και ξένα συμφέροντα την ΔΕΗ και βουλιάζουν οικονομικά τον άλλοτε ισχυρό ενεργειακό πυλώνα της πατρίδας μας. Δυστυχώς είναι τόσο μεγάλη η κομματική τους εξάρτηση και η «πλάτη» που βάζουν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίζει αναίμακτα στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, σε σημείο που «ξέχασαν» ποιος κυβερνάει και ποιος υπογράφει τα ξεπουλήματα με συνένοχο και συμπαραστάτη την πρόθυμη διοίκηση Παναγιωτάκη.

Ως ΔΑΚΕ/ΕΤΕ είχαμε και θα έχουμε την ίδια στάση απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, για αυτό το λόγο είναι αυτονόητο ότι ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ οποιοδήποτε σχέδιο εκποίησης και διάλυσης του Ομίλου ΔΕΗ από όπου κι αν προέρχεται, είτε από την κυβέρνηση είτε από την αντιπολίτευση. Η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ ΔΕΗ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα και η «πρώτη φορά Αριστερά» είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που εφαρμόζονται στην Ενέργεια και ο πιο πιστός και υπάκουος υπηρέτης των ιδιωτικών ενεργειακών συμφερόντων που κάποτε πολεμούσε.

«Πλάτη» δεν βάζουμε σε κανέναν παρά μόνο στα συμφέροντα των εργαζομένων».

ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ και ΟΔΗΓΟΎΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ τον ΌΜΙΛΟ ΔΕΗ με μόνο στόχο την παραμονή τους στην εξουσία.
Αγωνιζόμαστε για δικαιώματα, κατακτήσεις  αξιοπρέπεια με συνέπεια, συνέχεια και αξιοπιστία 

Οι εργαζόμενοι σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ 
Ψηφίζουν - Στηρίζουν 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ 

Αρχειοθήκη ιστολογίου