Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Οκταποδάς: Ο ΔΕΔΔΗΕ χρειάζεται νέο προσωπικό και για να το πάρει πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο

Την ανάγκη να αλλάξει το νομικό πλαίσιο που διέπει τον τρόπο πρόσληψης προσωπικού στο ΔΕΔΔΗΕ τόνισε εμφατικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Στέφανος Οκταποδάς, μιλώντας στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Ο κ. Οκταποδάς επισήμανε ότι τα βήματα που έχει κάνει ήδη ο ΔΕΔΔΗΕ είναι πολλά, μεταξύ των οποίων ο περιορισμός των ρευματοκλοπών (πράγμα που φάνηκε το 2017 και θα φανεί περισσότερο στα συγκεντρωτικά στοιχεία για το 2018) ωστόσο απαιτείται η ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού καθώς οι προκλήσεις της νέας εποχής είναι μεγάλες και, μαζί με την εμπειρία των παλιών στελεχών χρειάζονται νέα στελέχη με γνώση των νέων τεχνολογιών κ.λπ.

«Χρειάζεται νέο προσωπικό που να μπορεί να αξιοποιήσει τα νέα εργαλεία και το να εντάξουμε τέτοιο προσωπικό στο δυναμικό μας δεν είναι, δυστυχώς, καθόλου εύκολο με το παρόν περιοριστικό νομικό πλαίσιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ.

 https://energypress.gr/news/oktapodas-o-deddie-hreiazetai-neo-prosopiko-kai-gia-na-parei-prepei-na-allaxei-nomiko-plaisio

Αρχειοθήκη ιστολογίου