Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Εργατικό ατύχημα με έναν ακόμα συνάδελφο σε κρίσιμη κατάσταση

 


Μεγάλη η ανάγκη για αίμα

Ένας ακόμα συνάδελφος, εναερίτης εργαζόμενος στον ΑΔΜΗΕ στο Κέντρο Υψηλής Τάσεως του ΑΗΣ Καρδιάς, είναι το θύμα ενός ακόμα σοβαρού εργατικού ατυχήματος που σημειώθηκε σε περιοχή της Φλώρινας.
Ο συνάδελφος υπέστην ηλεκτροπληξία κατά την εκτέλεση εργασιών κοπής κλαδιών με αποτέλεσμα η κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ εφιστά την προσοχή των εργαζομένων, την διενέργεια πολλαπλών ελέγχων και την διασφάλιση των συνθηκών που εγγυώνται την ασφάλεια των εργαζομένων, αναμένει τα αποτελέσματα των ερευνών και απαιτεί την απόδοση των ευθυνών, όπου αυτές ανήκουν.
Πρωτίστως όμως το Σωματείο εύχεται ο συνάδελφος να ξεπεράσει την κρισιμότητα της κατάστασης και να αναρρώσει ταχύτατα από το ατύχημα

Παρακαλούμε τους συναδέλφους και τους πολίτες να προσέλθουν στην κοντινότερη υγειονομική μονάδα του τόπου διαμονής τους και να προσφέρουν αίμα που είναι απαραίτητο για τον συνάδελφό μας που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Γραφείο Τύπου

Αρχειοθήκη ιστολογίου