Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Συνάντηση Γ. Στάσση με τον υφυπουργό Χρ. Κέλλα: Η ρύθμιση για τους πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας, οι ΤΟΕΒ και η ανακατασκευή δύο σχολείων-δωρεά της ΔΕΗ


Η ΔΕΗ αναλαμβάνει την ανακατασκευή των σχολείων στα χωριά Δένδρα και Πλατανούλια τα οποία επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό του 2021 στην  περιοχή του Τυρνάβου.

 Η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των καταναλωτών ρεύματος που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, η στήριξη των ΤΟΕΒ της Θεσσαλίας που επίσης έχουν πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα και η ανακατασκευή δύο σχολείων στον Τύρναβο με δωρεά της ΔΕΗ, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Χρήστος Κέλλας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Γιώργο Στάσση.

Η ΔΕΗ αναλαμβάνει την ανακατασκευή των σχολείων στα χωριά Δένδρα και Πλατανούλια τα οποία επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό του 2021 στην  περιοχή του Τυρνάβου.

«Ευχαριστώ θερμά τη ΔΕΗ για τη μεγάλη αυτή δωρεά στους σεισμόπληκτους κατοίκους των Δένδρων και των Πλατανουλίων. Είναι σημαντικό οι μαθητές των περιοχών αυτών να αποκτήσουν σύγχρονα σχολικά συγκροτήματα, υψηλών προδιαγραφών, και να επιστρέψουν πάλι στις τάξεις τους», δήλωσε ο κ. Χρ. Κέλλας και πρόσθεσε: «Η συνεισφορά της ΔΕΗ σε αυτό είναι μεγάλη και, σε  συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου, τη Διεύθυνση Α’/βάθμιας εκπαίδευσης και όλες τις αρμόδιες αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, τα νέα κτιριακά συγκροτήματα θα αποτελέσουν πρότυπα σχολικών μονάδων, ανακουφίζοντας μαθητές και γονείς που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό του 2021».

Όσον αφορά στην ΚΥΑ που ρυθμίζει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των καταναλωτών ρεύματος που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης από τους παραγωγούς που θέλουν να ενταχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις παρατείνεται έως τις 31 Οκτωβρίου.

Αρχειοθήκη ιστολογίου