Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Στα 7.5 GW τα εν λειτουργία έργα ΑΠΕ στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

 

Στα 7.5 GW τα εν λειτουργία έργα ΑΠΕ στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ – Αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των αιτήσεων και ισχύ ανά τεχνολογία

Σχεδόν τα 7.5 GW φτάνει η ισχύ των έργων ΑΠΕ που βρίσκονται συνδεδεμένα στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ τόσο στο διασυνδεδεμένο σύστημα όσο και στο μη διασυνδεδεμένο σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει το σχέδιο ανάπτυξης του δικτύου για την περίοδο 2024-2028 που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο τέλος του 2023, η ισχύς των ΑΠΕ σε λειτουργία ανέρχεται στο ΔΣ σε 6.049 MW (ΜΤ) και 1.496 MW (ΧΤ) και σε 204,799 MW (ΜΤ και ΧΤ) στα ΜΔΝ. Στοιχεία σχετικά με το πλήθος και την ισχύ των εν λειτουργία μονάδων ΑΠΕ ανά Διοικητική Περιφέρεια ΔΕΔΔΗΕ παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.

ΔΕΔΔΗΕ
ΔΕΔΔΗΕ

Ακουλουθούν αναλυτικά στοιχεία από την πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ: 

ΔΕΔΔΗΕ
ΔΕΔΔΗΕ
ΔΕΔΔΗΕ

Στο παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζεται η παραγωγή από μονάδες ΑΠΕ οι οποίες είναι συνδεδεμένες στη ΜΤ και ΧΤ στο σύνολο του ΕΔΔΗΕ για τα έτη 2021-2023.

ΔΕΔΔΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου