Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΑΜΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: Ο ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΘΕΛΕΙ… Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ


Συναδέλφισσες, -φοι,
Απ’ ότι φαίνεται το πάθος του κ. Μητσοτάκη να διαλύσει και να ξεπουλήσει ότι έφτιαξε ο ελληνικός λαός δεν τον αφήνει ούτε να κρυφτεί.
Πρώτος τρέχει να δηλώσει παρών,
Πρώτος τρέχει να υιοθετήσει κάθε ακραία, κάθε καταστροφική πρόταση της ΤΡΟΙΚΑΣ και των ντόπιων συνομιλητών της,
Πρώτος να συμφωνήσει.
Με λίγα λόγια είναι ο πρόθυμος και σαν πρόθυμος χθες είπε να κάνει το λαγό βάζοντας πλάτη και φτιάχνοντας κλίμα ώστε η κυβέρνηση πολύ πιο εύκολα (που έτσι και αλλιώς μας έχει συνηθίσει) να κάνει μια κωλοτούμπα ακόμα, αποδεχόμενη τις απαράδεκτες απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑ για πώληση λιγνιτικών και

υδροηλεκτρικών εργοστασίων.
Το πρόβλημα βέβαια είναι και πρέπει να προσέξει μην του πάρει την πρωτιά (αν και στα ξεπουλήματα – λόγω και γονιδίου – είναι άσσος) ο άλλος λαγός του ΠΑΣΟΚ που ακούει στο όνομα Γιάννης Μανιάτης. Και αυτός (τι σύμπτωση!) την ίδια μέρα που η τρόικα πιέζει την κυβέρνηση να συμφωνήσει με τις απαράδεκτες απαιτήσεις της, εντελώς τυχαία, βγήκε να πει «πουλήστε εργοστάσια της ΔΕΗ».
Φανταστείτε να μην ήταν και σοσιαλιστής τι θα μας έλεγε.
Οι εργαζόμενοι σε όλους αυτούς τους λαγούς, νεοφιλελευθέρους και μη, ψευτοσοσιαλιστές και ψευτοαριστερούς, ένα μήνυμα στέλνει:
Για να υλοποιήσετε τέτοιου είδους προδοτικές αποφάσεις που ξεπουλούν και χαρίζουν όσα έχτισε ο ελληνικός λαός στο πέρασμα δεκαετιών θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ σε πολλά επίπεδα, τόσο στους δρόμους όσο και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Και για να ξεκινήσουμε μ’ αυτό, για να πουληθούν υδροηλεκτρικά εργοστάσια πρέπει πρώτα να πληρώσετε στη ΔΕΗ τα δις € που έδωσε για την κατασκευή των φραγμάτων και για έργα πολλαπλού σκοπού και ωφελιμότητας.
Ξεπουλητές της χώρας,
αν την ξεχάσατε εσείς, εμείς την απόφαση της Ε.Ε. του 2002, 16/10/2002 C(2002)3792Fin, δεν την ξεχάσαμε.
Ότι ανήκει στη ΔΕΗ αφού δεν το διεκδίκησαν αυτοί που θα έπρεπε, θα το διεκδικήσουμε εμείς για λογαριασμό της.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Μ.Ε. Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου