Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Μαϊμού «τεχνικός της ΔΕΗ» εξαπάτησε δύο ηλικιωμένους


Οι δυο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα σε βάρος του 34χρονου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους απατεώνες που έδρασαν τον περασμένο Ιούλιο σε χωριά της Αρκαδίας, όπου χτυπούσαν τις πόρτες ανυποψίαστων ηλικιωμένων και παρίσταναν τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. που δήθεν θα επιδιόρθωναν επικίνδυνη βλάβη.

Πρόκειται για έναν 34χρονο ο οποίος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, έμπαινε στα σπίτια με το πρόσχημα ότι έκανε ελέγχους για τυχόν διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά ο πραγματικός σκοπός του ήταν να βρει που έκρυβαν χρήματα για να τα αρπάξει. Με τη μέθοδο αυτή, οι δράστες έκαναν μία απάτη και μία απόπειρα απάτης σε βάρος δύο ηλικιωμένων σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας και του Δήμου Τρίπολης.

Οι δυο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα σε βάρος του 34χρονου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Η δικογραφία περιλαμβάνει και τους συνεργούς του, η έρευνα για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζεται.

 www.protothema.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου