Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Συνεργασίες για καταστήματα σε σημεία που δεν έχει εμπορική παρουσία αναζητά η ΔΕΗ

Γιάννα Παπαδημητρίου - energypress.gr

Την επιτάχυνση και βελτιστοποίηση της ποιοτικής και οικονομικής ανάπτυξης του δικτύου των καταστημάτων της, ιδίως σε ό,τι αφορά τα 53 που πρόκειται να ανασχεδιαστούν και να λειτουργήσουν σε σημεία που σήμερα δεν έχει εμπορική παρουσία επιδιώκει η ΔΕΗ. 

Με στόχο τη διαχείριση και την προώθηση των λιανικών πωλήσεων και των πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών στα νέα καταστήματα, η ΔΕΗ επιθυμεί να προχωρήσει σε συνεργασίες, κρίνοντας ότι μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχημένη λειτουργία των νέων αυτών σημείων, η ΔΕΗ θέλει να είναι σίγουρη για τις επιλογές της.

Εξ ου και επιθυμεί να καταλήξει στις επιλογές της μετά από ενδελεχή έλεγχο των υποψήφιων συνεργατών.

Προς τούτο, η ΔΕΗ έχει αποφασίσει να προσλάβει Συμβουλευτική Εταιρεία, στην οποία θα αναθέσει την πραγματοποίηση των ελέγχων και την εμπεριστατωμένη αξιολόγηση των υποψηφίων συνεργατών.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται βάσει των κριτηρίων που θα έχει θέσει η ΔΕΗ, προκειμένου να καταρτίσει την τελική αξιολόγηση για κάθε έναν από τους ενδιαφερόμενους για την ανάληψη αυτών των συνεργασιών.

Ο προϋπολογισμός του έργου, κατά την εκτίμηση της ΔΕΗ, ανέρχεται σε 500.000 ευρώ και η συνεργασία της ΔΕΗ με τη Συμβουλευτική Εταιρεία θα διαρκέσει μέχρι την κάλυψη του συμβατικού τιμήματος, η οποία σε συνάρτηση με το πλάνο ανασχεδιασμού των καταστημάτων εκτιμάται σε 3 χρόνια από την υπογραφή της. 

Αρχειοθήκη ιστολογίου