Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ: Συγκάλυψη ή δικαιοσύνη;


Παρόλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει από την ΤΔΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ, κατά  του Διευθυντή του Συγκροτήματος Αχελώου για το αυταρχικό, αντιδημοκρατικό και εκδικητικό πνεύμα που τον διακατέχει, παραβιάζοντας κάθε έννοια λογικής και κάνοντας ‘’κατάχρηση εξουσίας’’, εξακολουθεί ανενόχλητος να πορεύεται, ακολουθώντας την ίδια τακτική.

Στελέχη αυτού του πνεύματος που επιβάλουν το δικό τους ΄΄απόλυτο΄΄ καθεστώς, χωρίς σεβασμό στο όραμα και την ιστορία της επιχείρησης, αποτελούν όνειδος και προσβάλλουν με τις άδικες ενέργειές τους, την μεγάλη οικογένεια της ΔΕΗ, αμαυρώνοντας το όνομα του Ομίλου.  

Η εργασιακή ειρήνη όπως και η δημοκρατία, απαιτούν θωράκιση των θεσμών, διάλογο, συνεργασία, βάζοντας στο περιθώριο παρόμοιες προκλητικές και αντισυναδελφικές συμπεριφορές.

Καλούμε την Διοίκηση να μην αγνοήσει και αυτή την φορά τις καταγγελίες μας και παράλληλα ζητούμε από την ιεραρχία να επιδείξει το ελάχιστο υπηρεσιακό ενδιαφέρον και να κάνει το καθήκον της απέναντι σε αυτή την αυθαιρεσία.

Η υπομονή έχει όρια και αυτή των εργαζομένων έχει εξαντληθεί!!!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου