Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

A.Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Έπρεπε να σας πάμε στο ειδικό δικαστήριο για τη ΔΕΗ



Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής.

Απευθυνόμενος στον κ. Σωκράτη Φάμελλο ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της ΔΕΗ, είπε: “Το έχεις ξεχάσει κύριε Φάμελλε ότι με τη δική σου προσωπική υπογραφή, για να μην το παίζει και καμπόσος, προβλέψατε να πουληθεί το 17% της ΔΕΗ για να πάει στο χρέος.  Απόφαση ΚΥΣΟΙΠ Φεβρουαρίου 19. Ήσουν μέλος του Υπουργικού κύριε και εσύ. Είχες υπογράψει και εσύ να πουληθεί το 17% και να πάει στο δημόσιο χρέος. Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα για τη ΔΕΗ κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ”.

Όταν μάλιστα ο κ. Φάμελλος αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει ότι δεν προχώρησε ο κ. Γεωργιάδης του είπε: ” Ψέματα υπογράφατε δηλαδή; Ψέματα υπογράφατε στην Ευρώπη. Αλλά τέτοιοι ψεύτες που είστε , ψέματα θα υπογράφατε. Απατεώνες κανονικοί. Παίρνει ο Φάμελλος σβάρνα τα κανάλια και λέει για τη ΔΕΗ και έχει υπογράψει να πουληθεί η ΔΕΗ”

“Θα μας απειλήσετε  τώρα με ειδικό δικαστήριο για τη ΔΕΗ; Εμείς έπρεπε να σας κάνουμε ειδικό δικαστήριο για τη ΔΕΗ, αυτή είναι η αλήθεια, που την παραλάβαμε στα μαύρα της τα χάλια”, ανέφερε στο τέλος της ομιλίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης, επανερχόμενος στο θέμα.

Αρχειοθήκη ιστολογίου