Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

EAME/ETE-ΔΕΗ: Προδότες με θέληση, προτάσσοντας το ψέμα και την τέχνη της παραπλάνησης, ξεπουλούν το παρόν και το μέλλον της χώρας μας!


Μια ακόμα δυσάρεστη απόφαση για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας  επεφύλασσε ο διατεινόμενος προεκλογικά κεντρώος πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων”, οπού στην πράξη είναι ένας ψεύτης, νεοφιλελεύθερος και υποκριτής, που ξεπουλάει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.

Η αιφνιδιαστική απόφαση για ιδιωτικοποίηση - ξεπούλημα της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, είναι έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού, που έρχεται να αποδείξει για μια ακόμα φορά πως αυτό το αδίστακτο κυβερνητικό επιτελείο, με τους χρυσοπληρωμένους υποτακτικούς μάνατζερ, εκτελούν υπηρεσίες ξένων και όχι μόνο συμφερόντων.

Για ακόμα μια φορά αγιοποιείται η ιδιωτική πρωτοβουλία έναντι του κακού δημοσίου, όπου κάθε εκποίηση εθνικού πλούτου θα μας έσωζε από δανεισμούς και θα μείωνε το χρέος, αλλά μάταια τα κροκοδείλια δάκρυα για τον πόνο ψυχής των πολιτικών ιθυνόντων, καθώς και η ελπίδα του Ελληνικού λαού πως θα είναι η τελευταία απώλεια.

 

Τελικά το εμπεδώσαμε, τόσο από τα μνημόνια αλλά τώρα και χωρίς αυτά, σώζονται μόνο όσοι  εισπράττουν άκοπα από τον Εθνικό μας πλούτο.

 

Μας καταντήσανε ένα κράτος κενό περιεχομένου που τείνει να μείνει μόνο με φορολογούμενους πολίτες, που θα έχουν  υποχρεώσεις χωρίς δικαιώματα και αυτό χωρίς καμία λογοδοσία των υπαιτίων.

Έτσι φτάσαμε  στο ξεπούλημα του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής, του ΟΠΑΠ, των Τραπεζών, των Αεροδρομίων και ένα σωρό από άλλα χρυσαφικά, ασημικά και διαμάντια της Χώρας μας, με συμπαραστάτες τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Με επίπλαστα επιχειρήματα και διλήμματα η σημερινή κυβέρνηση παρωδία, προσπαθεί  να πείσει τον Ελληνικό λαό για την ορθότητα των αποφάσεων της, αυτοπαγιδεύται στις δικές της εξαγγελίες, (αυτό)αναιρεί τις επιλογές της, έχοντας πέσει όλες στο κενό όπως για:

Ø ΤΗ ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ø ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ

Ø ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Ø ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

Ø ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ø ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ και τόσα άλλα . . .

Παντού ένα ψέμα, από μια ανάλγητη κυβέρνηση, με την κατ’ επίφαση δημοκρατία της, καταπατά κάθε έννοια δικαίου, ξεπουλάει ή χαρίζει τα εναπομείναντα, κυριολεκτικά, περιουσιακά στοιχεία και δομές, διαλύει οριστικά τη χώρα, αποδομεί τα κοινωνικά θέσφατα και δοκιμάζει επικίνδυνα τις αντοχές μας ως πολίτες.

 

Κάποτε μιλούσαμε για την υποθήκευση και το μέλλον της χώρας μας,  τώρα μιλάμε για την άνευ όρων παράδοση της ΕΛΛΑΔΟΣ σε κάθε οικονομικό τυχοδιώκτη, που θέλει να αυξήσει την προσωπική του περιουσία αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών, καθώς και για πολιτικούς που αδιαφορούν για τη χώρα βλέποντας μόνο προσωπικά και κομματικά συμφέροντα  για ίδιον όφελος.

 

Αποκαλύπτεται μια επαναλαμβανόμενη τακτική η οποία όμως έχει πλέον τα χαρακτηριστικά μιας προδοσίας, παραδίδοντας όμηρο την ενεργειακή ασφάλεια και όχι μόνο, της χώρας μας και των πολιτών της.

Προφανώς η πώληση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ είναι εγκληματική και δόλια επιλογή, με την πρωτοφανή μεθοδολογία που ακολουθεί την κυβερνητική ιδεοληψία, φανερώνει ότι είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ισχυρών συμφερόντων ξεπερνώντας κάθε κώδικα  ηθικής πολιτικής.

Το ξεπούλημα, ειδικά των στρατηγικών υποδομών, θέτει ένα κράτος σε ομηρία και είτε το αντιλαμβάνονται οι ιθύνοντες της κυβέρνησης, οι χρυσοπληρωμένοι εμπλεκόμενοι και συμμετέχοντες, είτε όχι, λέγεται:

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η στιγμή απαιτεί  υπευθυνότητα, συλλογική αντιμετώπιση, εγρήγορση,  δεν αναμένουμε το αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών, αλλά επιδιώκουμε το αποτέλεσμα των δικών μας  αποφάσεων.

 

<<ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΟΣ>>

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Μ.Ε. Ε.ΤΕ. ΔΕΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου