Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Νικητής δεν είσαι μόνον όταν κερδίζεις αλλά και όταν συμμετέχεις

 


Οι «Μνήμες Λιγνίτη» έγιναν 12 ετών

Συγχαρητήρια σε όλους

Τρέχεις για τον εαυτό σου; Τρέχεις για να τιμήσεις την μνήμη κάποιου ανθρώπου; Τρέχεις για να τιμήσεις τους σημερινούς εργαζόμενους της επιχείρησης;

Σημασία δεν έχει για ποιόν τρέχεις, σημασία έχει ότι συμμετέχεις.

Και οι συμμετοχές στον φετινό αγώνα δρόμου, απέδειξαν για μία ακόμα φορά ότι οι «Μνήμες Λιγνίτη» αποτελούν έναν θεσμό καταξιωμένο που όλοι έχουν συνδέσει με την παραγωγή λιγνίτη, τους εργαζόμενους, την περιοχή που τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια την χώρα.

Με την επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των συναδέλφων που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος να τελείται πριν από την εκκίνηση του αγώνα, οι δρομείς των 10Km ξεκίνησαν στις 11 το πρωί από το εκκλησάκι τις Αγίας Βαρβάρας στα ορυχεία ενώ ακολούθησε η εκκίνηση για τη διαδρομή των 5Km λαϊκού δρόμου.

Το ενδιαφέρον των αθλητών εξαιρετικά μεγάλο αλλά λόγω των συνθηκών οι συμμετοχές ορίστηκαν στις 300 ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Μετά από 12 συνδιοργανώσεις Σπάρτακου και ΔΕΗ, χιλιάδες ανθρώπους να έχουν διανύσει μία διαδρομή που είναι πολλά περισσότερα από τα 10 ή τα 5 χιλιόμετρα, οι «Μνήμες Λιγνίτη» απότισαν φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον τιμώντας, ταυτόχρονα, τους εργαζόμενους που δίνουν καθημερινό αγώνα, δύσκολο αγώνα, για την ηλεκτροδότηση της χώρας.

Αθάνατοι και Άξιοι.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους για τη συμμετοχής τους, για την προσπάθεια, τη συνεισφορά και τη στήριξή τους.

…ο αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Σημείωση: Τα  αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα στην σελίδα του Σωματείου στο

http://spartakos-dei.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-12%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%85-%c2%a8%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%83/

Αρχειοθήκη ιστολογίου