Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Οι εκλογές της ΕΤΕ/ΔΕΗ που διεξήχθησαν μέσα σε ένα δημοκρατικό κλίμα και με μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, ολοκληρώθηκαν σε όλα τα επίπεδα με την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Σωματείου μας, του μεγαλύτερου πρωτοβάθμιου σωματείου στον ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να ΑΥΞΗΣΕΙ τις δυνάμεις της και να κερδίσει ΔΥΟ (2)ακόμη έδρες στο Δ.Σ του σωματείου μας.

 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ/ΔΕΗ αγωνίστηκε μόνη της, έχοντας  απέναντι την εργοδοσία, το κομματικό κράτος και το συνδικαλιστικό κατεστημένο της επιχείρησης, το οποίο δημιούργησε  τεχνητές συμμαχίες με μόνο στόχο να μας στερήσουν την πρώτη θέση.

Παρόλα αυτά, όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι απέδειξαν με την ψήφο τους, ότι   εμπιστεύονται τη συνδικαλιστική δύναμη που εκπέμπει αξιοπιστία, συνέπεια και ειλικρίνεια, αλλά ταυτόχρονα σέβεται τις αγωνίες και τα προβλήματα των συναδέλφων.

Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ, οι εκλογές τελείωσαν στις 29 Μαρτίου, τα προβλήματα όμως παραμένουν και είναι πολλά.

Τώρα έχοντας μεγαλύτερη ευθύνη, με σοβαρότητα, με συνθετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε  όλοι μαζί τα προβλήματα που βασανίζουν τους χιλιάδες εργαζομένους σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ.

Μια νέα εποχή αρχίζει στο σωματείο μας και μας βρίσκει όλους κάτω από την ίδια στέγη και οφείλουμε να την προασπίσουμε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους, και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Εμείς τους αντιμετωπίζουμε όλους το ίδιο.


Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ/ΕΤΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου