Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Λίγη τσίπα και λίγη ευθιξία κύριε Αδαμίδη….. Βγάλτε την στολή του συνδικαλιστή και φορέστε μόνο του πολιτικού!

Γεώργιος Αδαμίδης, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Οι περισσότεροι τον ξέρετε, είναι αυτός που τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα τον βλέπουμε μπροστάρη στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια, οι φορείς και οι πολίτες της Μεγαλόπολης, για να αποτραπεί το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Είναι αυτός που έχουμε δει και έχουμε ακούσει να πρωτοστατεί ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε και καταδίκασε τη Μεγαλόπολη με έναν ξαφνικό θάνατο. Τον είδαμε στις συγκεντρώσεις στο Δημαρχείο, στο Πνευματικό Κέντρο , στην πλατεία,στους χώρους δουλειάς.
Αυτός λοιπόν, ο αρχηγός, το σκληροπυρηνικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δεν σήκωνε κουβέντα, πήγε χθες και έβγαλε μια απίστευτη ομιλία στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς καμία τσίπα, χωρίς κανένα ίχνος ευθιξίας, αυτός ο άνθρωπος αντί να παλεύει ενάντια στις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπουλάει τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, που καταδικάζουν ολόκληρες κοινωνίες, πάει και δηλώνει ότι ΝΙΩΘΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ που βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ , καμαρώνει που βρήκε νέα πολιτική στέγη και θα είναι υποψήφιος σε κάποια θεσούλα.
Κύριε Αδαμίδη, είστε ελεύθερος να αλλάξετε την ιδεολογία σας όσες φορές θέλετε. Είστε ελεύθερος να πιστεύετε ότι θέλετε. Δεν μπορείτε όμως να κοροϊδεύετε και να ξεπουλάτε όλους όσους σας ακολούθησαν και περίμεναν από εσάς να προστατεύσετε τα συμφέροντα τους. Τελικά -όπως και πολλοί άλλοι- τα δικά σας συμφέροντα κοιτάτε μόνο.
Καλό αγώνα και καλή επιτυχία με τον ΣΥΡΙΖΑ κύριε Αδαμίδη, τουλάχιστον όμως βρείτε μια σταλιά φιλότιμο , λίγο τσίπα, νιώστε έστω για 1 δευτερόλεπτο ευθιξία και φύγετε από την ΓΕΝΟΠ. Βγάλτε την στολή του συνδικαλιστή και φορέστε μόνο του πολιτικού.
Να σε χαιρόμαστε κύριε Αδαμίδη….Να σε χαίρονται και οι συντρόφοι σου. Και όσοι σε αφήνουν να κάθεσαι στην καρέκλα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ και δέχονται να κάθονται δίπλα σου. Καλούς αγώνες με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν μου επιτρέπεις τώρα που είσαι στον ΣΥΡΙΖΑ , θέλω να σου φωνάξω ένα σύνθημα… ΠΟΥΛΑΤΕ – ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΤΕ!!


 https://kafeneio-megalopolis.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου