Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΗ και ATHENS METRO MALL φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά την ηλεκτροκίνηση

 

DEH_Athens_Metro_Mall1

Τέσσερα σημεία φόρτισης ηλεκτροκίνητων Ι.Χ. ΔΕΗ Βlue στις εγκαταστάσεις του Athens Metro Mall

ΔΕΗ και Athens Metro Mall συνεργάζονται και φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά τους καταναλωτές στις καθαρές μετακινήσεις. Με την εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων Ι.Χ. από τη ΔΕΗ στο parking του, το ATHENS METRO MALL συμβάλλει στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης ως μία πράσινη μορφή ενέργειας, εφαρμόζοντας για ακόμα μία φορά πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Με όχημα τη ΔΕΗ Βlue, η ΔΕΗ συνεχίζει να αναπτύσσει με γοργούς ρυθμούς τη δημιουργία του μεγαλύτερου δημόσιου δικτύου φόρτισης στην Ελλάδα.
Οι Επισκέπτες του ATHENS METRO MALL με ηλεκτροκίνητα οχήματα θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να τα φορτίσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους, συνδυάζοντας την εμπειρία του shopping με την άψογη εξυπηρέτηση. Ο χρόνος, άλλωστε, που απαιτείται για να γεμίσει η μπαταρία ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος είναι εξαιρετικά χαμηλός!

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ταχείας φόρτισης, είναι κατάλληλοι για φόρτιση έως δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Διαθέτουν δύο πρίζες ισχύος 22 kW η κάθε μία και είναι συνδεδεμένοι με την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης του δικτύου ΔΕΗ Blue, μέσω της οποίας παρέχεται 24ωρη υποστήριξη σε όλους τους χρήστες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης

Είναι αποδεδειγμένο πως μέσω της ηλεκτροκίνησης μειώνεται σημαντικά η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα, αλλά και επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία οξειδίων του αζώτου, ενώ ένα ηλεκτροκίνητο όχημα αποτελεί εκτός από μία οικολογική λύση, ένα απόλυτα ασφαλές και οικονομικό μέσο μεταφοράς. 
 

Αρχειοθήκη ιστολογίου