Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Φίλοι αστυνομικοί Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή με το ίδιο θάρρος και ευθύνη, όπως κάναμε στις 6/7/2017, όταν βγάλαμε δελτίο τύπου συμπαράστασης στον τότε Πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών κο Ντούμα, όπου τότε ο “γίγαντας” Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τόσκας ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του, επειδή είχε εκφράσει την άποψή του για την ακύρωση της συναυλίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ζήσαμε όλη εκείνη την περίοδο της απόλυτης ξεφτίλας, κάθε Παρασκευή να καίνε από ένα τρόλεϊ και κάθε Σαββατοκύριακο “πάρτι” μολότοφ στα Εξάρχεια και εσείς να είστε απλοί θεατές μετά από εντολές του προαναφερόμενου “γίγαντα”.

ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΤΟΤΕ.

Όταν είδαμε την Αστυνομία να ανακτά τον ρόλο της με σχετικές επιτυχίες στο θέμα των ναρκωτικών, σχετικές επιτυχίες στην εγκληματικότητα, επιτυχία στην εξεύρεση των αχρείων για τα γεγονότα στην πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου κ.α.

ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ

Από κάποια στιγμή και μετά μάλλον το ΜΠΡΑΒΟ της κοινωνίας κάποιοι λιγοστοί συνάδελφοί σας το εξέλαβαν ως βραβείο ανοχής στην αθλιότητα, στην αισχρότητα, στην θρασύτητα, στην φασιστική νοοτροπία.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ

Κύριοι χθες ακούσαμε με έκπληξη τον κύριο Μπαλάσκα, μέλος του Συλλόγου σας, να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για αυτό που είδαμε όλοι στην Νέα Σμύρνη και μάλιστα μίλησε για Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ας μας απαντήσει λοιπόν τι έγινε με τον αστυνομικό της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” όταν πριν από λίγο καιρό στην πλατεία Κοραή έπεσε με το μηχανάκι του επάνω στα παιδιά που έκαναν πορεία;

Ας μας απαντήσει τι έγινε με τον αστυνομικό των ΜΑΤ που χαριεντιζόταν με συνάδελφο του όταν τον χτύπαγε με ανθοδέσμη που ήταν “εις μνήμην”, ” ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ” κύριε Μπαλάσκα;

Και τόσα άλλα που μπορούμε να τα θυμηθούμε ένα προς ένα.

Η Ελληνική Κοινωνία κύριοι στενάζει 11 χρόνια τώρα από τα μνημόνια τους και ένα χρόνο με τον covid. Έχει επιδείξει ανοχή, αντοχή και θάρρος. Έχει αρχίσει όμως να εξαντλείται η υπομονή στο κρατικό θράσος.

Κύριε Μπαλάσκα, εσείς αφού βγαίνετε και στα κανάλια, οφείλεται να στηλιτεύσετε και να καταδικάσετε αυτά τα φαινόμενα των λίγων, το τονίζουμε, ένστολων αλητών ώστε να μην αμαυρώνεται το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων.

Η κοινωνία θέλει τον αστυνομικό δίπλα της και να κυνηγάει το έγκλημα, όλους εκείνους που ρημάζουν τα σπίτια μας, που ληστεύουν τις επιχειρήσεις, που γεμίζουν με ναρκωτικά την νεολαία μας, που δολοφονούν.

Η κοινωνία θέλει μια αστυνομία δημοκρατική.

Πείτε σε αυτούς τους λιγοστούς ένστολους αλήτες,  που συν της άλλης έχουν και φρασεολογία αίσχους όταν απευθύνονται στους πολίτες, ότι η ανοχή της κοινωνίας εξαντλείται και τότε θα δούμε “συγκλίνουσες” (δική σας έκφραση) μεγάλες κοινωνικές ομάδες απέναντί σας και θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ο Χρυσοχοΐδης και η παρέα του, θέλησαν φαίνεται να φορέσουν το “κοστούμι” των προκατόχων τους Παύλου Τοτόμη, Παναγιώτη Τζεβελέκου, Σπυρίδωνα Βελιανίτη, Στυλιανού Πατακού και Βασίλη Τσούμπα.

Εσείς φίλοι αστυνομικοί μην το ζηλεύετε αυτό το “κοστούμι”, δεν είναι της μόδας, είναι βρώμικο, είναι αιματοβαμμένο, είναι για ΦΤΥΣΙΜΟ.

Αφήστε το μόνο για τον ίδιο και την παρέα του.

Εσάς δεν σας ταιριάζει.

Καταδικάστε τα φαινόμενα αστυνομικής βίας πριν να είναι αργά.

                                                                                       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σ.Π.Μ.Τ.Ε.


Αρχειοθήκη ιστολογίου