Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Συνάντηση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με τον Διευθυντή ΛΚΔΜ

Η συνάντηση με τον Διευθυντή του ΛΚΔΜ ήταν ο επόμενος σταθμός του κύκλου των συναντήσεων που άνοιξε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, υπό την νέα του Διοίκηση, συναντήσεων που έχουν εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα.

Η απολιγνιτοποίηση, η προσπάθεια να διατηρηθεί η ισχυρή σχέση μεταξύ περιοχής και ΔΕΗ, οι στοχευμένες προσλήψεις με εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται τα πόστα με ασφάλεια και οι οποιεσδήποτε παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν, ώστε να βελτιωθούν οι υφιστάμενες συνθήκες εργασίας και κάθε κατάσταση που αφορά τους εργαζόμενους, τέθηκαν στον κ. Νίκου από την πλευρά του Σωματείου.

Περαιτέρω, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της διαχρονικής στήριξης του θεσμού «Μνήμες Λιγνίτη», το Σωματείο επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Διευθυντή, καθώς και δώρα που σχετίζονται με τον Πανελλήνιο αγώνα δρόμου.

Ο κ. Νίκου ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. με τους διαύλους επικοινωνίας ανάμεσα στους δύο θεσμούς να παραμένουν πάντα ανοιχτοί.

                                                              Γραφείο Τύπου

Αρχειοθήκη ιστολογίου