Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Mytilineos: Νέα τιμή-στόχος από Eurobank Equities μετά το deal με ΔΕΗ

 

Mytilineos: Νέα τιμή-στόχος από Eurobank Equities μετά το deal με ΔΕΗ

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Mytilineos, στα 48,4 από 45,2 ευρώ δίνει η Eurobank Equities μετά την ανακοίνωση του deal με τη ΔΕΗ, διατηρώντας τη σύσταση buy και την μετοχή στις κορυφαίες επιλογές της από το ταμπλό. 

Σημειώνεται ότι προ ημερών, η Morgan Stanley ανακοίνωσε ότι η συμφωνία με τη ΔEΗ προσθέτει τρία ευρώ στην τιμή-στόχο για τη μετοχή.

Η Eurobank βλέπει περιθώριο ανόδου άνω του 36% για τη μετοχή, που σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη μερισματική απόδοση 4,9%, οδηγεί την αναμενόμενη απόδοση του τίτλου στο 41%. 

Η χρηματιστηριακή προβλέπει πλέον ότι η εισηγμένη θα εμφανίσει λειτουργικά κέρδη 1,14 δισ. ευρώ φέτος, αυξημένα κατά 13%, με τη μέση ετήσια άνοδο των EBITDA στην τριετία να διαμορφώνεται στο 10%. 

Η συμφωνία με τη ΔEΗ αυξάνει την αξία της εταιρίας, καθώς διασφαλίζει υψηλές αποδόσεις για τα έργα υπό κατασκευή, παρέχει σημαντική ορατότητα για την παραγωγή ταμειακών ροών ενώ ανοίγει το δρόμο για αντίστοιχα deals που θα μπορούσαν να επεκτείνουν την ορατότητα για τα μεγέθη της εισηγμένως έως το 2030. 

www.euro2day.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου