Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η λύση του προβλήματος περνά μέσα απο τον αυτοπεριορισμό και την αναγνώριση του ''εχθρού''

Τ.Δ.Ε. ΕΤΕ/ΕΛΑΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

οι μέρες που έχουν έρθει αλλά και εκείνες που θα ακολουθήσουν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες, δημιουργούν νέα δεδομένα τα οποία καλούμαστε να εμπεδώσουμε άμεσα,πρέπει να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας και την προσαρμογή μας σε αυτά.

Δεν ήμασταν έτοιμοι για να ζήσουμε μια τέτοια συνθήκη με δυσλειτουργικές προεκτάσεις στις οικογενειακές,κοινωνικές,οικονομικές,επαγγελματικές δραστηριότητες,καθώς και στις διαπροσωπικές σχέσεις και όλα αυτα μαζί,να αποτελούν ταυτόχρονα μια αλυσίδα ζωής πολύ σφιχτά δεμένη.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο μεγάλη αλληλεπίδραση της καθημερινότητας με την υγεία μας.Ο τρόπος που λειτουργούμε ατομικά τηρώντας ή οχι τα απαιτούμενα,επηρεάζει ακαριαία τον κοινωνικό,επαγγελματικό και κυρίως οικογενειακό κύκλο μας.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε και να δώσουμε περισσότερες πιθανότητες στο απευκταίο.

Καθίσταται απαιτητή η ενημέρωση,η πρόληψη,η ατομική υγιεινή,η αυτοπροστασία, και ο σεβασμός στον πλησίον μας,τον οποίο όμως,δυστυχώς,κατά τραγική ειρωνεία,θα πρέπει να τον αποδίδουμε απο απόσταση.

Δεν μας επιτρέπεται πλέον ούτε μια ίντσα πιο κοντά στο απίθανο,δεν μπορούμε να μείνουμε ανυποψίαστοι και δεν αρκούμαστε σε όσα γνωρίζουμε ή κάνουμε μέχρι σήμερα.

Αποδίδουμε το μέγιστο του προσωπικού μας ενδιαφέροντος και εστιάζουμε παράλληλα στο κοινωνικό σύνολο.Είναι το αίσθημα της ατομικής ευθύνης και της προσωπικής συνείδησης που θα πρέπει να προτάξουμε στην απροσδόκητη αλλαγή του τρόπου λειτουργίας,έτσι ώστε να καταστεί βραχυπρόθεσμα εύρυθμος.

Η λύση του προβλήματος περνά μέσα απο τον αυτοπεριορισμό και την αναγνώριση του ''εχθρού'' για τον οποίο ξέρουμε το όνομα του,πως τον αντιμετωπίζουμε και επαφίεται ξεκάθαρα στην βούληση μας για την τήρηση των ανωτέρω,για να μην τον ''νιώσουμε'',καθώς ήδη,μας έχει κάνει αρκετά.

Με εκτίμηση.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Φ.                                                                           ΜΟΚΚΑΣ Κ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου