Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Μανουσάκης προς εργαζόμενους ΑΔΜΗΕ: Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων


«Aγαπητές συνεργάτιδες, αγαπητοί συνεργάτες
Έχουμε όλοι αντιληφθεί πια ότι η ανθρωπότητα είναι σε πόλεμο με τον ιό CoVid-19.
Στη χώρα μας, προλαβαίνουμε ακόμη να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του ιού και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους νοσήσουν να νοσηλευθούν αξιοπρεπώς, περιορίζοντας τις απώλειες όσο περισσότερο γίνεται. Η επιτυχία σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα εξαρτάται πρωτίστως από την προσωπική στάση της καθεμίας και του καθενός μας. Σας ζητώ να δώσετε το παράδειγμα με τη στάση σας. Σας ζητώ όχι μόνο το προφανές, δηλαδή να πειθαρχήσετε χωρίς καμία εξαίρεση στα μέτρα που λαμβάνει το Κράτος, αλλά σας ζητώ να πείσετε όσους από το κοινωνικό σας περιβάλλον έχουν αμφιβολίες για το αν πρέπει να τηρούν τα μέτρα. Εμείς, οι άνθρωποι της Εταιρείας που διασφαλίζει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστώ θερμά όσες και όσους μένετε σπίτι και προσφέρετε στην Εταιρεία με τηλεργασία. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, σε αυτή τη συγκυρία, είστε πιο χρήσιμες και χρήσιμοι από το σπίτι σας, παρά στα γραφεία σας. Σας θέλουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση του ιού. Θέλω, επίσης να ευχαριστήσω, όσες και όσους έρχονται αυτές τις μέρες ως προσωπικό ασφαλείας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ώστε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια όσων εργασιών μας δεν γίνεται να υλοποιηθούν απομακρυσμένα. Σας διαβεβαιώνω ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας.
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω ειδικά τις εργαζόμενες και εργαζόμενους στα Κέντρα Ελέγχου, στα Συνεργεία Συντήρησης και Νέων Έργων, στις Αποθήκες, στον Μεταφορικό Στόλο μας. Η λειτουργία και συντήρηση του Δικτύου μας ξέρουμε όλοι καλά ότι δεν μπορεί να σταματήσει ούτε σε συνθήκες πολέμου. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Η κατάσταση που ζούμε είναι πιθανό να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Η αλληλεγγύη, η αίσθηση ευθύνης, η αγάπη για τους συνανθρώπους μας, θα μας βοηθήσουν να είμαστε κάθε μέρα σε θέση να προχωρήσουμε. Η Εταιρεία θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και μηνυμάτων στα κινητά σας τηλέφωνα. Για ό,τι χρειάζεται να ενημερώσετε ή να ενημερωθείτε, μπορείτε να απευθύνεστε στις αρμόδιες υπηρεσίες και την ιεραρχία. Θα περάσουμε μαζί αυτή τη δοκιμασία.
Καλή δύναμη,
Μάνος Μανουσάκης»

Αρχειοθήκη ιστολογίου