Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ώρα ΜΗΔΕΝ και πάλι στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


«Ώδινεν ρος καί τεκεν μν».

Μόνον αυτή η φράση μπορεί να περιγράψει το αρχικώς ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο «White Dragon» των 8 δις ευρώ, που τελικά μετατρέπεται σε μικρούλι δρακάκι, αφού έμεινε εκτός χρηματοδοτικού πλαισίου.

Πλέον, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας πάντα άλλα περιμένουμε και άλλα μας βρίσκουν.

Την ώρα που ΧΘΕΣ και προχθές έπρεπε να γίνει ό,τι έπρεπε να γίνει, ας αναλογιστούν ΣΗΜΕΡΑ οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους και ας γίνουν τα αυτονόητα.

Μία αναθεώρηση και ένας επανασχεδιασμός του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα είναι επιβεβλημένα, καθώς το τρένο της ανάπτυξης στην Περιφέρειά μας έχει καθυστερήσει τόσο πολύ, που πλέον το κλίμα φαντάζει μη αναστρέψιμο.

Τα γεγονότα με την εισβολή στην Ουκρανία και οι ενεργειακές εξελίξεις που δρομολόγησαν, αλλά και η επιστροφή της Γερμανίας στον άνθρακα, αποτελούν καμπάνες που θα πρέπει να ακουστούν έστω και καθυστερημένα.

Αναμένουμε στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να «πέσει φως» στο θέμα που έχει δημιουργηθεί, με την προσδοκία να δρομολογηθούν ελπιδοφόρες εξελίξεις.

Αρχειοθήκη ιστολογίου