Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Για το μέλλον της ΔΕΗ και τη μεταλιγνιτική εποχή μίλησαν στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ στην Τρίπολη


Περιφερειακή συνάντηση των στελεχών του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) πραγματοποιήθηκε χθες στο Παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης.
Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, επρόκειτο για μια σύσκεψη στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων του ΔΕΔΔΗΕ με τις περιφερειακές μονάδες, με στόχο τη συζήτηση για την επίτευξη των στόχων που έχει βάλει η εταιρεία σε σχέση με τη λειτουργία δικτύων, τα οικονομικά της εταιρείας, αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Σπίγκος Χρήστος ανέφερε ότι το μέλλον του ΔΕΔΔΗΕ εξαρτάται από όλους, αλλά δεν υπάρχει φόβος ότι η ΔΕΗ θα πάψει να υπάρχει, παρά το γεγονός ότι μαστίζεται και αυτή από την οικονομική κρίση.
Ο διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου Μυλωνάς Σπύρος τόνισε ότι οι
στόχοι του ΔΕΔΔΗΕ έχουν επιτευχθεί στο 90%, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Μίλησε και για τη μεταλιγνιτική εποχή που όπως είπε, είναι μία δύσκολη φάση αλλά και ένα τεράστιο στρατηγικό πλεονέκτημα για τη χώρα. Ο λιγνίτης μπορεί να δώσει πολλά ακόμα στη χώρα.
Ο βοηθός διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ηπείρου Ρέγκλης Γεώργιος αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει η εταιρεία, τους οποίους έχει επιτύχει. «Πάμε πολύ καλά, έχουμε θέσει ρεαλιστικούς στόχους που θέλουν παρακολούθηση αλλά τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά», είπε.
Ο διευθυντής Τρίπολης Γιάννης Σάσσαλος αναφέρθηκε στην αποστολή του ΔΕΔΔΗΕ που είναι η ανάπτυξη και λειτουργία του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και πάνω σε αυτό προσπαθούν να λειτουργούν το δίκτυο ώστε να έχουν ποιότητα εξυπηρέτησης και ενέργειας με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Τόνισε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ και η ΔΕΗ έχουν αποδείξει ότι είναι από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης τα τελευταία 50 χρόνια και προσαρμόζονται στις νέες οικονομικές συνθήκες χωρίς να ρίχνουν τον πήχη.

Αρχειοθήκη ιστολογίου