Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Εκλογές Σπάρτακου: Οι πρώτες δηλώσεις του Μ. Μόσχου για τη νίκη, με 15 έδρες, του συνδυασμού Δ.Ρ.Α.Σ.Ε. – Α.Ρ.Κ.Ε.

kozan.gr (βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν σήμερα στις 6 το απόγευμα οι εκλογές του Σωματείου Ηλεκτρικής Ενέργειας/ΔΕΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” για την ανάδειξη νέας διοίκησης, κεντρικής εξελεγκτικής επιτροπής και νέων αντιπροσώπων για την ομοσπονδία ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τα Εργατικά Κέντρα. Στις κάλπες, σύμφωνα με πληροφορίες του “e-ptolemeeos.gr” προσήλθαν περίπου 2900 από τα 3.054 μέλη του σωματείου. 
Σύμφωνα με τα πρώτα- ανεπίσημα αποτελέσματα, την πρωτιά λαμβάνει το ψηφοδέλτιο ΔΡΑΣΕ-ΑΡΚΕ, το κοινό ψηφοδέλτιο με το οποίο κατέβηκαν η παράταξη της ΠΑΣΚΕ (ΔΡΑΣΕ) με τη συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ (ΑΡΚΕ) , το οποίο φαίνεται να κερδίζει τις 15 από τις 31 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου. Δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται η
παράταξη ΚΟΙΡΙΞΕ-ΔΑΚΕ (πρόσκειται στη ΝΔ) η οποία φαίνεται να κερδίζει 10 έδρες στο Δ.Σ.. Στην τρίτη θέση έρχεται το ψηφοδέλτιο ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (συγκροτήθηκε πρόσφατα από δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ) με 4 έδρες. Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΠΑΜΕ) κερδίζει δύο έδρες στο Δ.Σ.. 

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου