Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Στην Κίνα η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, παρουσιάζει στην State Grid τα αποτελέσματα της εταιρείας

Θοδωρής Παναγούλης



Στο Πεκίνο θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα, η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, προκειμένου να παρουσιάσει στους επικεφαλής της State Grid, του στρατηγικού μετόχου της εταιρείας, τα αποτελέσματα του Διαχειριστή, αλλά και το αναπτυξιακό του πλάνο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα που θα ανακοινώσει σε λίγες μέρες ο ΑΔΜΗΕ είναι πάνω από το αναμενόμενο και από τις προβλέψεις, γεγονός που ικανοποιεί όπως είναι φυσικό τους Κινέζους μετόχους.
Την ίδια στιγμή ο Διαχειριστής αναμένει τα τιμολόγια 4ετίας που θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες η ΡΑΕ, ενώ ενισχύει το ρόλο του μέσω των νέων
διασυνδέσεων που δρομολογεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των Κυκλάδων.
Η δεύτερη φάση της διασύνδεσης των Κυκλάδων με το ηπειρωτικό σύστημα  αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2019, η τρίτη φάση στο τέλος του 2020, ενώ η τέταρτη φάση θα ενταχθεί στο δεκαετές επιχειρησιακό πλάνο 2019-2028.
Τις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την πρώτη φάση της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης (η λεγόμενη μικρή διασύνδεση Πελοπόννησος – Κρήτη) ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την κοινοπραξία της EuroAsia για την από κοινού ανάληψη της δεύτερης φάσης που θα συνδέει την Αττική με την Κρήτη.

 https://energypress.gr/news/stin-kina-i-dioikisi-toy-admie-paroysiazei-stin-state-grid-ta-apotelesmata-tis-etaireias

Αρχειοθήκη ιστολογίου