Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Aντ. Καρράς: Εάλω η ΔΕΗ επί ημερών Τσίπρα - Παναγιωτάκη



    Του Γενικού Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Αντώνη Καρρά
  
«Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση του τόπου, οι κ.κ .ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΕΝΟΣ και το τιμόνι της ΔΕΗ ο κ. Ε. Παναγιωτάκης, ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος. Η θητεία τους «λάμπει» από απρόσμενες επιτυχίες, όσον αφορά την υποχρέωση των κυβερνόντων να βγάλουν την Ελλάδα από τις φουρτούνες που έχει περιέλθει, και την Επιχείρηση σε ήρεμο λιμάνι, ως ικανοί καπετάνιοι. Αυτά υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό και για αυτό τους εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας.
    Όσον αφορά τη ΔΕΗ; τα αποτελέσματα οικτρά – η λάμψη έγινε σκότος που περιβάλλει την Επιχείρηση χωρίς να φαίνεται φως στο τούνελ. Την ίδια στιγμή ο κ. Παναγιωτάκης διατυμπανίζει τα κακώς κείμενα στην Επιχείρηση, για τα οποία φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο και την κυβέρνησή του, ως γνήσιο τέκνο της και πιστός διεκπεραιωτής αυτής της πολιτικής.
    Ο ίδιος και ο «επιτυχημένος» διαπραγματευτής της χώρας κ. Τσίπρας, κρατάνε για τον εαυτό τους μόνο τις «επιτυχίες», οι οποίες είναι τόσες πολλές που δεν τις θυμούνται.
    Θα τους τις υπενθυμίσουμε εμείς και θα τους απονείμουμε τα εύσημα, στους ίδιους και στις «χορωδίες» τους, δίνοντας στον Πρωθυπουργό της χώρας και τη «φιλεργατική»  του κυβέρνηση πολλά…….
  • «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» για τους πλειστηριασμούς που «επέτυχε», με αποτέλεσμα, από το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη που διακήρυττε, να «καταφέρει» να μην υπάρχει κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη.
  • «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» που «ξεζούμισε» το φορολογούμενο πολίτη και τώρα του επιστρέφει τα ψίχουλα, παρουσιάζοντας τα ως παντεσπάνι . 
  • «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» για την «επιτυχημένη» διαπραγμάτευση που έκανε, με αποτέλεσμα να συρρικνώνει και να διαλύει τον Όμιλο ΔΕΗ.
  • «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» που το ξεπούλημα των Σταθμών  Παραγωγής και της Δημόσιας Περιουσίας επί ημερών του, είναι εθνική προτεραιότητα, ενώ στο παρελθόν ήταν εθνικό έγκλημα, κατά δήλωσή του.
  • «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» που ξεπούλησε  τον ΑΔΜΗΕ για ένα πιάτο φαΐ.
  • «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» που οδηγεί τη ΔΕΗ σε χρεοκοπία και σε ξεπούλημα.
  • «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» κ. Πρωθυπουργέ για τις πρωτοφανείς σας κυβιστήσεις (δημοψήφισμα), που διασύρουν και εξευτελίζουν τη χώρα μας.
  
    Ο διεκπεραιωτής της πολιτικής Τσίπρα, στον Όμιλο ΔΕΗ, δεν είναι άλλος από τον συνταξιούχο και πολλά υποσχόμενο «οραματιστή» Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο. Μετά από την «επιτυχημένη» επένδυση στα υδροηλεκτρικά της Αλβανίας, τώρα θα επεκτείνει τις επενδύσεις και στην Τουρκία, ανακοινώνοντας την κατασκευή λιγνιτικής μονάδας 1GW με κοινοπρακτικό σχήμα. Στην Ελλάδα ξέχασε να επενδύσει.Γιατί άραγε;
    Ταυτόχρονα, παρουσιάζει την πώληση των λιγνιτικών μονάδων ως επιτυχία, γιατί δηλώνει, ότι θα έχουμε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Που; Σε λεηλατημένες περιοχές;
    Έτσι οραματίζεται το νέο επιχειρησιακό πλάνο για τη ΔΕΗ;
    Αυτά πίστευε πριν αναλάβει τη Διοίκηση της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας;
    Αυτά ακούνε οι εργαζόμενοι και παραμιλούν, δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει και για  τα αποτελέσματα που έχει «πετύχει» του ανταποδίδουν ένα μεγάλο …………..
  • «ΜΠΡΑΒΟ»  που αύξησε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε πάνω από 2,5 δις ευρώ, προκαλώντας οικονομικό στραγγαλισμό στην Επιχείρηση.
  • «ΜΠΡΑΒΟ»  που καταστρατηγεί Συλλογικές Συμβάσεις
  • «ΜΠΡΑΒΟ»  που πρωτοστατεί στο ξεπούλημα των μονάδων, όπως έκανε και στον ΑΔΜΗΕ, χωρίς ίχνος ντροπής.
  • «ΜΠΡΑΒΟ» που απέλυσε εργαζόμενους και συνδικαλιστές, ως πρώην συνδικαλιστής, καμαρώνοντας για το επίτευγμά του.
  • «ΜΠΡΑΒΟ»  που καρατομεί ικανά στελέχη και δημιουργεί προσωποπαγή-κομματικό στρατό.
  • «ΜΠΡΑΒΟ» για τις οβιδιακές του μεταμορφώσεις για το μέλλον της Επιχείρησης και την αξιοπιστία λόγων και πράξεών του (από το παραιτούμαι στο ξεπούλημα).
  • «ΜΠΡΑΒΟ» του για την χρεωκοπημένη Επιχείρηση που θα παραδώσει.
      Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται, ότι ο καπετάνιος της ΔΕΗ δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, γιατί  η Επιχείρηση σήμερα αντικατοπτρίζει τον Τιτανικό λίγο πριν την ολοκληρωτική του βύθιση.
Αναρωτιόμαστε κ. Πρόεδρε, όταν σας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο, όπως ευθαρσώς λέτε, τι ακριβώς κάνετε;  Καλείτε τα συμφέροντα για να ξεπουλήσετε την Επιχείρηση και να ολοκληρώσετε το «εθνικό έγκλημα»;
Παραιτήστε ή παίρνετε το πιστόλι και το στρέφετε στους εργαζόμενους και την κοινωνία και τους πυροβολείτε, ως «προοδευτικός και αριστερός; ». 
 Ή μήπως αναρωτιέστε και εσείς – όπως και ο συγκυβερνήτης Καμένος- «ποιος θα γλυτώσει από τη φυλακή»;
Συγχαρητήρια κ. Τσίπρα για την επιλογή ενός μάνατζερ «καταξιωμένου» και αυτού του… βεληνεκούς !
 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. Πρωθυπουργέ για την πολιτική σας και τις επιλογές σας, μα πάνω απ΄όλα για την κυβέρνηση οπερέτα που διευθύνετε.
  ΜΠΡΑΒΟ κ. Πρόεδρε για τα αποτελέσματα και τις Σταλινικές πρακτικές σας.
 Όταν τελειώσετε με τη βύθιση του καραβιού (ΔΕΗ), σας ευχόμαστε να ακολουθήσετε και διεθνή καριέρα ως «καταξιωμένος» πλέον Μάνατζερ,  λόγω των «αποδεδειγμένων ικανοτήτων» σας.
Επί των ημερών σας ……..ΕΑΛΩ Η ΔΕΗ
«ΕΥΓΕ» !!!!!!!!!      
«ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ»
Το ξεπούλημα της ΔΕΗ είναι, ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ , έχουμε καθήκον και υποχρέωση για την ιστορία της ΔΕΗ και την προσφορά της στη χώρα να:

     ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ  14-12-2017 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 30  
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ από το κάλεσμα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των Σωματείων της.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ»

Αρχειοθήκη ιστολογίου