Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Μανιάτης: Η "μικρή ΔΕΗ" θα είχε περισσότερα οφέλη


Μετά την κατάρρευση του μύθου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για κατάργηση των μνημονίων τώρα καταρρέει και η έξοδος από αυτά και η επιτροπεία της χώρας, δηλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης. Και επισημαίνει ότι το δίλλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι αν θα ειπωθεί η αλήθεια για τις δυσκολίες που υπάρχουν ή θα επιχειρηθεί και πάλι παραπλάνηση των πολιτών.
Αναφορικά με τη συμφωνία για τη ΔΕΗ δήλωσε τα εξής:
"Η διαφορά της μικρής αλλά εξορθολογισμένης ΔΕΗ είναι ότι αυτή θα εξασφάλιζε ανταγωνισμό για μικρότερες τιμές ηλεκτρικού σε νοικοκυριά κι επιχειρήσεις, πολλαπλάσια χρηματικά οφέλη στο Δημόσιο, εξασφάλιση στους εργαζομένους και το κυριότερο θα είχε αποφύγει τον κίνδυνο της
απαξίωσης και της κατάρρευσης όπως συμβαίνει σήμερα με την ΔΕΗ-νάνο. Το θέμα της ΔΕΗ είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα του πόσο κόστισε στην ελληνική οικονομία και κοινωνία η πολιτική άρνησης μεταρρυθμίσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Για να φτάσουμε σήμερα, από την πολιτική του «τίποτα», στην πολιτική «του όλα και άρον- άρον», με μεγάλο κόστος και ανεπανόρθωτη ζημιά για την παραγωγική βάση της χώρας".

 https://energypress.gr/news/maniatis-i-mikri-dei-tha-eihe-perissotera-ofeli

Αρχειοθήκη ιστολογίου