Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: Οι σύγχρονοι αριστεροί αμοραλιστές το μόνο που επιδιώκουν είναι δωρίζουν τα πάντα στους δανειστές


Συνάδελφοι 
Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη που γνώρισε η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια ξεπουλά ότι κοινωφελές και χρήσιμο έχει απομείνει. 
Μετά τα επιτυχημένα συλλαλητήρια σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη, οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ πρωτοστατούν με αγώνα και δράση ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Ο αγώνας θα είναι διαρκής και σκληρός απέναντι σε όλους εκείνους που έπαιξαν και κορόιδεψαν με τις υποσχέσεις τους έναν ολόκληρο λαό.
 Οι σύγχρονοι αριστεροί αμοραλιστές το μόνο που επιδιώκουν είναι δωρίζουν τα πάντα στους δανειστές, να φτωχοποιούν την κοινωνία και να φορολογούν αγρίως τους Έλληνες πολίτες αρκεί να ικανοποιήσουν εκείνους τους οποίους κάποτε κατήγγειλαν ως τοκογλύφους με αντιστάθμισμα την εύνοια τους για παραμονή στην εξουσία. Συμπαραστάτης σε όλη αυτήν αρνητική εξέλιξη για τον Όμιλο ΔΕΗ, είναι η διοίκηση Παναγιωτάκη που με τις ενέργειες της αποδεικνύει τον υπονομευτικό ρόλο που παίζει απέναντι στα συμφέροντα των εργαζομένων αλλά και στην επιτηδευμένη σύγχυση που δημιουργεί με άστοχες δηλώσεις στην λειτουργία της Επιχείρησης.

Συνάδελφοι 
 - Λέμε ΟΧΙ στο σχέδιο εκποίησης και διάλυσης του Ομίλου ΔΕΗ. 
 - Λέμε ΟΧΙ στην αντικοινωνική, την ανάλγητη, την αντεθνική στάση της κυβέρνησης Τσίπρα.
- Λέμε ΟΧΙ στην αντεργατική τροπολογία που καταργεί το δικαίωμα της απεργίας 
 - Όλοι μαζί μπορούμε να ακυρώσουμε στην πράξη το σχέδιο πώλησης Λιγνιτικών Μονάδων με τα αντίστοιχα Ορυχεία και των διαδικασιών διερεύνησης (mark – tests) υποψηφίων αγοραστών. 
- Όλοι μαζί να παλέψουμε για μια καλύτερη ΣΣΕ, για περισσότερες προσλήψεις και για την επαναφορά του 17% των μετοχών της ΔΕΗ Α.Ε από το ΤΑΙΠΕΔ στο Ελληνικό Δημόσιο.

 Η ΔΑΚΕ/ΕΤΕ ΔΕΗ συμμετέχει μαζικά στην απεργία της 14ης Δεκεμβρίου και καλεί όλους τους συναδέλφους την Πέμπτη στις 7 το πρωί να δώσουμε δυναμικό παρών στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη 30.

                           Γραφείο Τύπου

Αρχειοθήκη ιστολογίου