Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΣΠΑ-ΔΕΗ: Ξεπέρασαν και το βαρώνο Μινχάουζεν!

"H πρόσφατη δήλωση του κ. Παναγιωτάκη, με την οποία «μετά λύπης» μας ανακοίνωσε ότι θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ μονάδες της ΔΕΗ με το πιστόλι στον κρόταφο, αποτελεί ακόμα μια θλιβερή και μοιραία ΟΜΟΛΟΓΙΑ συντριπτικής αποτυχίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατ’ επέκταση και της διοίκησης της ΔΕΗ… 
Πολύ ατυχώς η κυβέρνηση προσπάθησε για ακόμα μια φορά να «ταΐσει» σανό τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Όπως η τρόικα «βαπτίστηκε» σε θεσμούς, τα μνημόνια σε προγράμματα προσαρμογής, έτσι και το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ, επιχειρήθηκε να «βαπτιστεί» αποεπένδυση από τον λιγνίτη!!! 

Γελάει με τα ψέματα τους ακόμα και ο Βαρόνος Μινχάουζεν!!!
Ακόμα πιο ατυχώς, ο – υποτίθεται δικός μας – ΔΕΗτζης διοικητής της Επιχείρησης, αντί να «συμβουλέψει» τους πολιτικούς του προϊστάμενους, να μην πετάνε μαργαριτάρια και γελάει όλος ο κόσμος μαζί τους, ανακυκλώνει και ο ίδιος τις δακρύβρεχτες μπαρούφες, περί πιστολιών στον κρόταφο και αποεπένδυσης από τον λιγνίτη…Όποιος λυπάται πραγματικά που ξεπουλάει, ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ για να βάλει εμπόδια στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.Δεν ΖΗΤΑΜΕ από τον κ. Παναγιωτάκη να γίνει ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ για το καλό της ΔΕΗ. Δεν έχουμε τέτοια απαίτηση, ούτε τέτοιες αυταπάτες.
ΖΗΤΑΜΕ απ’ τον κ. Παναγιωτάκη και τους – ευτυχώς – ελάχιστους «συνδικαλιστές» που εξακολουθούν να στηρίζουν αυτόν και την κυβέρνηση του, για να ικανοποιήσουν την ανόητη ιδιοτέλεια τους, να πάψουν να «πουλάνε» σε κυβέρνηση και τρόικα, ότι έχουν καθυποτάξει και ποδηγετήσει τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού και των εργαζόμενων στη ΔΕΗ.
Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ θλιβερή για όλους μας.
 Περισσότερο όμως για εκείνους πουΞΕΠΟΥΛΑΝΕ το διαμάντι της εθνικής περιουσίας «για ένα πιάτο φασολάδα».ΚΑΛΟΥΜΕ έστω την ύστατη στιγμή τον κ. Παναγιωτάκη να βγει δημόσια και να πει, ότι αυτό που γίνεται εναντίον της ΔΕΗ τα τελευταία 7 χρόνια είναι Εθνικό ΕΓΚΛΗΜΑ, το οποίο θα «πληρώνει» η πατρίδα μας για δεκαετίες.Τον ΚΑΛΟΥΜΕ να κάνει το ΚΑΘΗΚΟΝ του, σαν διοικητής, σαν πρώην εργαζόμενος στη ΔΕΗ και σαν άνθρωπος.
Τον ΚΑΛΟΥΜΕ να πράξει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΚΑΛΟΥΜΕ τον Ελληνικό λαό να βγει στους δρόμους για να αποτρέψει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του αιώνα. 
ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΕΗ ΤΗ ΦΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ
Ούτε  με ΠΑΣΟΚ – Ούτε με ΝΔ – Ούτε με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ"

Αρχειοθήκη ιστολογίου