Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Κ. Σκρέκας: Οι άνθρωποι του ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν την υπερπροσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών


Μέτρα Στήριξης και άμεσες παρεμβάσεις στις πυρόπληκτες περιοχές ανακοίνωσε ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας, εξειδικεύοντας τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Επιπλέον ο ΥΠΕΝ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όσους εργάζονται για την αποκατάστασης των Ηλεκτρικών Δικτύων - ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕΌσον αφορά τις εργασίες Αποκατάστασης Ηλεκτρικών Δικτύων - ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕ ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι: 

«Οι άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ με όλες τους τις δυνάμεις συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας πανελλαδικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

O κ. Σκρέκας τόνισε ότι: «Οι άνθρωποι του ΑΔΜΗΕ με υπεύθυνη και εργώδη προσπάθεια κατάφεραν να εξασφαλίσουν την επάρκεια εφοδιασμού στο Εθνικό δίκτυο».

Όπως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός, αποφασίστηκε διαγραφή οφειλών προς τη ΔΕΗ για όσους η οικία έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές καθώς και έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ρητινοκαλλιεργητών με 3,7 εκατ. ευρώ που δραστηριοποιούνται στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας και των Γερανείων Ορέων.


Ενημέρωση, Πολιτική, Εργασιακά, Εθνικά Θέματα, Ιστορία, Ορθοδοξία, Πολιτισμός (www.ideognomi.gr)

Ενημέρωση, Πολιτική, Εργασιακά, Εθνικά Θέματα, Ιστορία, Ορθοδοξία, Πολιτισμός (www.ideognomi.gr)
«Προτιμώ τον θάνατον παρά να απατήσω λαόν εμπιστεύσαντα την τύχη του εις την αφοσίωσίν μου». (Ιωάννης Καποδίστριας)

Αρχειοθήκη ιστολογίου