Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Κ. Σκρέκας: Οι άνθρωποι του ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν την υπερπροσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών


Μέτρα Στήριξης και άμεσες παρεμβάσεις στις πυρόπληκτες περιοχές ανακοίνωσε ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας, εξειδικεύοντας τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Επιπλέον ο ΥΠΕΝ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όσους εργάζονται για την αποκατάστασης των Ηλεκτρικών Δικτύων - ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕΌσον αφορά τις εργασίες Αποκατάστασης Ηλεκτρικών Δικτύων - ΑΔΜΗΕ - ΔΕΔΔΗΕ ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι: 

«Οι άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ με όλες τους τις δυνάμεις συνεχίζουν πυρετωδώς τις εργασίες για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας πανελλαδικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

O κ. Σκρέκας τόνισε ότι: «Οι άνθρωποι του ΑΔΜΗΕ με υπεύθυνη και εργώδη προσπάθεια κατάφεραν να εξασφαλίσουν την επάρκεια εφοδιασμού στο Εθνικό δίκτυο».

Όπως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός, αποφασίστηκε διαγραφή οφειλών προς τη ΔΕΗ για όσους η οικία έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές καθώς και έκτακτη οικονομική ενίσχυση των ρητινοκαλλιεργητών με 3,7 εκατ. ευρώ που δραστηριοποιούνται στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας και των Γερανείων Ορέων.


Αρχειοθήκη ιστολογίου