Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Επιστολή παρέμβαση για τον εκπρόσωπο εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ


Γράφει ο Νίκος Βραχιολίδης
Θέλω να καταθέσω κάποιες σκέψεις μου σχετικά με την ανακοίνωση της Ένωσης εργαζομένων ΑΔΜΗΕ.
Ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ, θα μπορούσε , πριν βγάλει την ανακοίνωση (διαβάστε ΕΔΩ), που στο τέλος της άφηνε αιχμές για τον εκπρόσωπο εργαζομένων ΑΔΜΗΕ Φώτη Νικολόπουλο, να έπαιρνε το ασανσέρ ή έστω ένα τηλέφωνο να ρωτήσει ότι ήθελε τον ίδιο και εάν η απάντησή του δεν του άρεσε τότε να έγραφε την ανακοίνωση!
Απλά πράγματα! Δεν έχει σημασία αν τον ψήφισε ή είναι σε άλλο σύλλογο! Σημασία έχει ότι έχουμε έναν εκπρόσωπο εργαζομένων, ΟΛΟΙ ΜΑΣ και σε όλους έχει δώσει το προσωπικό του τηλέφωνο και η πόρτα του γραφείου του είναι

ανοικτή, για όλους τους συναδέλφους.
Επειδή γνωρίζω τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ και το χαρακτήρα του, είμαι σίγουρος ότι έδρασε πολιτικά και όχι συναδελφικά! Δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι είναι δική του η απόφαση, για την γραφή της ανακοίνωσης της Ένωσης εργαζομένων ΑΔΜΗΕ και εάν τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου γνώριζαν την ύπαρξή της ή ήταν από άλλους κατευθυνόμενη.
Τώρα όσον αφορά το SPA (Συμφωνία πώλησης) και το SHA (Συμφωνία Μετόχων) το μεν πρώτο υπογράφηκε από τον κ. Παναγιωτάκη, την κυβέρνηση και τους Κινέζους το δε δεύτερο από τον κ. Καμπούρη και μία ώρα πριν το συμβούλιο ειδοποιήθηκε ο εκπρόσωπος εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ ότι θα γίνει κατεπείγον Δ.Σ Το SHA ήταν κείμενο στα Αγγλικά και μέσα σε μια ώρα δεν προλαβαίνεις να το διαβάσεις και να το μεταφράσεις! Γι αυτό και δεν έδωσε την ψήφο του και επίσης διαφώνησε στην παράγραφο 17.1 και 17.2 καθώς δε συμφωνούσε με αυτά που έλεγαν για το προσωπικό, όπως μας γνωστοποίησε ο ίδιος με την ανακοίνωση του! 

 Το νέο καταστατικό του ΑΔΜΗΕ υπήρχε σαν προσχέδιο και από άλλες πηγές (VDR), που θα μπορούσες να το δεις, αλλά προσπάθησες φίλε Γιώργο να δημιουργήσεις εντυπώσεις εκ του πονηρού (;) Τώρα το καταστατικό που βλέπετε παρακάτω (πατήστε ΕΔΩ για να το διαβάσετε) το έκαναν οι μέτοχοι στη Γενική συνέλευση και όχι το Δ. Σ του ΑΔΜΗΕ!

Αρχειοθήκη ιστολογίου