Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Πέθανε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου

Είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα.Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Δόλογλου, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα. 

Ο Κ. Δόλογλου γεννήθηκε το 1957. Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (σύμβουλος διοίκησης), γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Επιτελικού Σχεδιασμού, οικονομικός διευθυντής

του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και έπαρχος Ικαρίας. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Συλλυπητήρια για την απώλεια του αναπληρωτή διεθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ και στενού συνεργάτη του, Κώστα Δόλογλου,, έστειλε, με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη έχει ως εξής: «Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του πολυαγαπημένου φίλου, πολύτιμου συνεργάτη και συμμαχητή Κώστα Δόλογλου. Υπήρξε ακούραστος αγωνιστής της παράταξης, άξιος πρεσβευτής των αρχών και των αξιών της και σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και υπόδειγμα οικογενειάρχη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του».
 
 

Αρχειοθήκη ιστολογίου