Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΑΔΜΗΕ: ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Ο όμιλος ΔΕΗ είχε, έχει και  οφείλει να έχει την υποχρέωση να καλύπτει  με προληπτικό έλεγχο υγείας,  όλους τους συναδέλφους του ομίλου.
Πριν από λίγο καιρό η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, κάνοντας πρώτη την αρχή προχώρησε στην υγειονομική κάλυψη των συναδέλφων του ΑΔΜΗΕ,  ενέργεια που με μεγάλη ικανοποίηση χαιρετίσαμε ως ΠΑΣΥΠ ΔΕΗ.
Μάταια όμως,  μια και όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων αυτή η ενέργεια δεν ήθελε να εξυπηρετήσει της ανάγκες των συναδέλφων αλλά να τους εξαπατήσει προκειμένου να ξεπουληθεί  εύκολα ο ΑΔΜΗΕ στους Κινέζους.
Είναι πλέον φανερό ποια συμφέροντα θέλει να εξυπηρετήσει η διοίκηση του
ΑΔΜΗΕ  και σίγουρα αυτά, δεν είναι τα συμφέροντα των συναδέλφων.
Είναι τα συμφέροντα των συμβούλων που προσλαμβάνει με ιδιαίτερα μεγάλους και προκλητικούς μισθούς.
Οι ευθύνες της διοίκησης είναι μεγάλες  που με δική της ευθύνη και γνωρίζοντας τις ημερομηνίες δεν έκανε απολύτως τίποτα για να εξασφαλίσει  τον  προληπτικό  έλεγχο υγείας  με την ασφαλιστική εταιρεία,  και προτιμά να παρανομεί.
Οι εργαζόμενοι άλλα περίμεναν από μια διοίκηση που θέλει να αποκαλείται αριστερή διοίκηση, μια διοίκηση που νοιάζεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων καθώς και για τα εργασιακά τους δικαιώματα. 
Καλούμε τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ, έστω και τώρα να καλύψει τις ανάγκες των συναδέλφων  υγειονομικά και να μην τους αφήσει έκθετους σε εργατικά ατυχήματα.
Ζητούμε από τον όμιλο ΔΕΗ να προχωρήσει άμεσα σε αντίστοιχες ενέργειες για την  κάλυψη όλων των συναδέλφων του ομίλου.

Αρχειοθήκη ιστολογίου