Μεγάλη ήταν η αναμονή και η ταλαιπωρία για ακόμα μία φορά των καταναλωτών που έσπευσαν στο κτίριο της ΔΕΗ, στην Ακτή Δυμαίων, για να εξυπηρετηθούν. 
Ο κόσμος περίμενε από τις 7 το πρωί, ξέροντας ότι γίνεται χαμός, όμως ακόμα και έτσι, οι ώρες ήταν πολλές και η αναμονή μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσοι είχαν πάει από τις 8 έφευγαν οι περισσότεροι, κατά τις 12 το μεσημέρι. 
Ειδικότερα, στους διακανονισμούς η αναμονή ήταν παραπάνω από τέσσερις ώρες. Στην υπηρεσία αυτή ήταν και το μεγαλύτερο πλήθος της δουλειάς που έκαναν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, δείγμα και αυτό ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα και οι
περισσότεροι από τους καταναλωτές της ΔΕΗ χρωστούν λογαριασμούς μηνών. 
Η ταλαιπωρία, έτσι, ήταν μεγάλη για τους καταναλωτές, ενώ όσοι πήγαιναν στο κτίριο της ΔΕΗ, μετά τις 11 το πρωί δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν, με τους ανθρώπους της εταιρείας να τους παραπέμπουν για την επόμενη μέρα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα συνεργεία της ΔΕΗ τις τελευταίες μέρες είχαν προχωρήσει σε αρκετές διακοπές ρεύματος, ενώ σε ότι αφορά τους διακανονισμούς το πράγμα έχει σκληρύνει πλέον αφού πέρα από την αρχική προκαταβολή που ζητάει η επιχείρηση, οι δόσεις είναι συγκεκριμένες, ανάλογα με το χρέος του πελάτη και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνούν τις 11 στον αριθμό. 


 https://www.patrasevents.gr/article/360554-patra-megali-taleporia-ke-ores-anamonis-sto-ktirio-tis-dei