Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ καταγγέλλουν επίθεση σε βάρος τους

Αντιμέτωποι με μία δύσκολη κατάσταση, με τους κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητά τους να ελλοχεύουν βρέθηκαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων στη Λάρισα, Βασίλης Μητροδήμος, τη στιγμή που προσπάθησαν να εκτελέσουν εντολή για διακοπή ρεύματος, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του thessaliatv.gr.
Ήταν περίπου στις 10 το πρωί όταν τεχνικοί βρέθηκαν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα προκειμένου να υλοποιήσουν την εντολή διακοπής ρεύματος, με το όχημά τους να περικυκλώνεται από δεκάδες άτομα, Ρομά όπως αναφέρει ο κ. Μητροδήμος, δεχόμενοι επίθεση στο πλαίσιο της προσπάθειας να παρεμποδιστεί το έργο τους.

Έντρομοι οι υπάλληλοι, δύο τεχνικοί και ένας οδηγός-χειριστής έμειναν μέσα στο όχημά τους, το οποίο δεχόταν συνεχώς χτυπήματα σύμφωνα με τον κο Μητροδήμο, από τα άτομα που το περικύκλωσαν, μην μπορώντας φυσικά να αντιδράσουν.
Θα πρέπει όλοι οι αρμόδιοι και εμπλεκόμενοι φορείς να βρουν τις απαραίτητες λύσεις και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τέτοιου είδους φαινόμενα, προκειμένου όλοι να είναι σε θέση με ασφάλεια να επιτελούν το καθήκον τους.
Οι υπάλληλοι τελικά αποχώρησαν έστω και με δυσκολία από το σημείο, ενώ στη συνέχεια, εμφανώς σοκαρισμένοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Αρχειοθήκη ιστολογίου