Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αντιστεκόμαστε στα νέα μέτρα μείωσης των λαϊκών εισοδημάτων – Συμμετέχουμε στη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ στις 17 Μαΐου

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συμμετέχει στη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ αντιδρώντας  στο νέο πακέτο μέτρων που μειώνει κι άλλο τα λαϊκά εισοδήματα και οδηγεί στο περιθώριο και στην εξαθλίωση εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ μαζί με τους συναδέλφους τους σε όλη την Ελλάδα,  ενώνουν τη φωνή τους ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που πλήττουν μονόπλευρα την εργατική οικογένεια και συνεχίζουν την κατεδάφιση των εργατικών κατακτήσεων .
Η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές , βάζει ξανά στην κλίνη του Προκρούστη τις συντάξεις , αυξάνει τη φορολογία στα λαϊκά
εισοδήματα με τη μείωση του αφορολογήτου και βγάζει «πωλητήριο» σε επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας που διαχειρίζονται βασικά αγαθά.
Για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ το ξεπούλημα δημοσίων επιχειρήσεων είναι «εθνικό έγκλημα» που υπονομεύει το μέλλον της πατρίδας μας αλλά κυρίως το μέλλον των παιδιών μας.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των πρωτοβαθμίων συλλόγων της θα επισκεφθούν εργασιακούς χώρους , την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, προκειμένου να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και το διεκδικητικό πλαίσιο της Γενικής Απεργίας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρχειοθήκη ιστολογίου