Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ: Προέχουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι τα κομματικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα



Συναδέλφισσες – φοι,
    Σύνεδροι του 38ου Συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ,
Περάσανε τρία χρόνια πολύ δύσκολα για τη χώρα, τον Όμιλο ΔΕΗ και τους εργαζόμενους. Oiι πολιτικές των κυβερνήσεων και των διοικήσεων τα δυο τελευταία χρόνια έχουν απαξιώσει τον Όμιλο ΔΕΗ και έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα, ώστε η Επιχείρηση να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά το φάσμα της χρεωκοπίας.
   Το χρονικό διάστημα που πέρασε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ προσέφερε ότι ήταν δυνατό να προσφέρει στους εργαζόμενους του Ομίλου, μέσα  σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και θα εξακολουθεί και μετά το πέρας του συνεδρίου να αγωνίζεται για τα
συμφέροντα των εργαζομένων με όλες της τις δυνάμεις.
   Ο Γεν. Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ και Πρόεδρος της παράταξη ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ ευχαριστεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τα μέλη τους για τον αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για την προάσπιση του Ομίλου ΔΕΗ και των συμφερόντων των εργαζομένων.
   Για να υπερασπιστούμε  τα εργασιακά μας δικαιώματά με αξιοπιστία, συνέπεια και αλληλεγγύη, καλούμαι τους προέδρους όλων των πρωτοβαθμίων Σωματείων ΔΑΚΕ και τους συνέδρους τους που θα συμμετέχουν στο επικείμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας, να σταθμίσουν τις δυσμενείς εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτρενέργειας και να δείξουν εμπιστοσύνη στις σταθερές θέσεις, απόψεις και πράξεις της παράταξης μας, ώστε να δώσουν με την ψήφο τους τη μέγιστη δύναμη στη  ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μέσα από το επικείμενο συνέδριό της, που θα διεξαχθεί  από 29 έως και 31 Μαΐου στην Πτολεμαΐδα.
   Η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ είχε, έχει και θα έχει πάντα, σταθερές θέσεις με κάθε Κυβέρνηση, για το μέλλον του Ομίλου ΔΕΗ και για αυτές πάλευε και θα παλεύει και στο μέλλον, γιατί για εμάς προέχουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι τα κομματικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα.
   Είμαστε δύναμη ευθύνης, εμπιστοσύνης, συνέπειας και σταθερότητας,το
έχουμε αποδείξει και το έχουμε πληρώσει παραταξιακά, αλλά αυτό δεν μεταβάλει τη θέση και άποψή μας, γιατί πάνω απ΄όλα προέχουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και τις Επιχείρησης.

Η παράταξή μας προβάλει τον εργαζόμενο και δεν αυτοπροβάλλεται.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ-ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ-ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου