Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Εξελίξεις στην ΔΑΚΕ...


 

 

 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην παράταξη της ΔΑΚΕ ΓΣΕΕ και στο κομμάτι της παράταξης στο Εργατικό κέντρο Αρκαδίας.
Την προηγούμενη Κυριακή έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας , στις οποίες η παράταξη της ΔΑΚΕ πήρε τις 10 από τις 15 έδρες, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον τωρινό πρόεδρο Αριστείδη Μπρουμά.
Μετά από 2 ημέρες κυκλοφόρησε ιδρυτική διακήρυξη μιας νέας παράταξης στην ΓΣΕΕ με την ονομασία ΕΝΟΤΗΤΑ, η οποία παράταξη αποτελεί στην ουσία διάσπαση της ΔΑΚΕ ΓΣΕΕ. Αυτό το
τονίζει και σε αναρτήσεις του στο Facebook ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ ΓΣΕΕ κ. Νίκος Κιουτσούκης.
22 συνδικαλιστές από όλη την Ελλάδα  υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη , στην 5η θέση βρίσκεται το όνομα του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδη Μπρουμά. Δηλαδή την στιγμή που ο ίδιος ήταν επικεφαλής της ΔΑΚΕ στις εκλογές του Ε.Κ. Αρκαδίας, είχε ήδη υπογράψει το κείμενο για την διάσπαση της !

Το επίσης απίστευτο είναι ότι μεθαύριο την Δευτέρα 15 Μαΐου θα πρέπει να γίνει η συγκρότηση του νέου προεδρείου του Ε.Κ. Αρκαδίας. όμως με τις νέες εξελίξεις έχει δημιουργηθεί μεγάλο ρήγμα μεταξύ των 10 εκλεγμένων από την ΔΑΚΕ. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα την θέση του προέδρου την παίρνει η πρώτη παράταξη , δηλαδή η ΔΑΚΕ, όμως ήδη ο επικεφαλής της έχει  υπογράψει σε νέα παράταξη, χωρίς να έχει πει τίποτα στους 9 εκλεγμένους ΑΜΕΣΟΥΣ συνεργάτες του! Πολλοί από αυτούς το έμαθαν από άλλους!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παράταξη της ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας είναι ένα καζάνι που βράζει. Πολλά μέλη και ψηφοφόροι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διάβασαν την ιδρυτική διακήρυξη , αφού ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αριστείδης Μπρουμάς, τους πήρε την ψήφο τους στο όνομα της ΔΑΚΕ , και αμέσως μετά μεταπήδησε σε άλλη παράταξη χωρίς να τους έχει πει τίποτα! Αρκετοί τον κατηγορούν για παιχνίδια εις βάρος τους αλλά και πάνω στην πλάτη των εργαζομένων.
Όλα αυτά τα ευτράπελα δημιουργούν για ακόμη μια φορά την χειρότερη εντύπωση στους εργαζομένους  για τα παιχνίδια που παίζουν οι εκπρόσωποι τους. Αντί να ασχολούνται να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα , το μόνο που τους νοιάζει τελικά είναι οι καρέκλες τους.
δείτε στην συνέχεια το κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης της νέας παράταξης.

Αρχειοθήκη ιστολογίου