Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Συνέδριο ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Πρωτιά ΕΑΜΕ – Συνεργαζόμενοι

(ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ/ ΨΗΦΟΙ/ ΕΔΡΕΣ)
ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝ.        87        13
ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ                                                                   75         11
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                                                       14           2
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ                                  12           2
ΕΝΟΤΗΤΑ                                                                                  12           2
Ε.Π.Α.Δ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΗ                                       6           1
ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΗ                                          5           –
Πρωτιά στη πρώην ΠΑΣΚΕ και στις συνεργαζόμενες δυνάμεις έδωσαν τα εκλογικά αποτελέσματα του 38ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πτολεμαΐδα, ενώ η διασπασμένη για άλλη μια φορά ΔΑΚΕ ήρθε δεύτερη, αν και θα μπορούσε να ισοψηφήσει ή και να ξεπεράσει την ΠΑΣΚΕ εφόσον κατέβαινε ενωμένη.
Το ψηφοδέλτιο ΕΑΜΕ – Συνεργαζόμενοι με επικεφαλής Αδαμίδη, συνεπικουρούμενο από Φωτόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 87 ψήφους και 13 έδρες στο νέο 31μελές δ.σ. της ΓΕΝΟΠ. Ακολουθεί η ΔΑΚΕ με 75 ψήφους και 11 έδρες. Η Αγωνιστική Συνεργασία (ΠΑΜΕ) έρχεται τρίτη με 14 ψήφους και 2 έδρες. Επίσης 2 έδρες παίρνει το Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο (Γιώργος Μπίντζας
και Κώστας Κουτσοδήμος με 12 ψήφους, ισοβαθμεί στην ίδια θέση η Ενότητα (διάσπαση ΔΑΚΕ, Διονύσης Στασινόπουλος, επίσης με 12 ψήφους και 2 έδρες, ενώ 1 έδρα βγάζει η προσκείμενη στην ΛΑΕ ΕΠΑΔ – Αγωνιστική Ενότητα (Σαράντος Αλεξανδρής) με 6 ψήφους. Τέλος, η προσκείμενη στους ΑΝΕΛ Ανεξάρτητη Κίνηση, προερχόμενη από το σωματείο Λυγκιστίς, έλαβε 5 ψήφους και δεν βγάζει έδρα.
Με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα την προεδρία διεκδικέι η ΕΑΜΕ – Συνεργαζόμενοι με προαλειφόμενο στη θέση του προέδρου τον Γιώργο Αδαμίδη, ενώ η ΔΑΚΕ διεκδικεί τον γενικό γραμματέα με τον Αντώνη Καρρά να καταλαμβάνει τη θέση κατά πάσα πιθανότητα.

 http://e-ptolemeos.gr/diaspasi-kostise-tin-protia-sti-dake-simpraxi-adamidi-fotopoulou-siriza-proti-dinami-sti-genop/

Αρχειοθήκη ιστολογίου