Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ - ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΔΔΗΕ 2019

ΟΧΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΟΧΙ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ü  Για την υπεράσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων
ü  Για την προάσπιση των συμφερόντων του ΔΕΔΔΗΕ
ü  Για να προστατέψουμε και να τιμήσουμε το ψωμί που τρώμε
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Όλοι εμείς που και σε αυτές τις εκλογές κατερχόμαστε με τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και που προερχόμαστε από διαφορετικές προοδευτικές παρατάξεις, πρώτα από όλα ζητούμε την ψήφο σας γιατί με την απόφασή μας να συμπορευτούμε ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι, παίρνοντας τα μηνύματα των καιρών, αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα των συναδέλφων για ενότητα και ευρύτερες συσπειρώσεις, αφήσαμε στην άκρη τις αγκυλώσεις και τις διαχωριστικές γραμμές του χτες και κάναμε τις υπερβάσεις μας.
Κάναμε τις υπερβάσεις μας γιατί, μετά από όλα όσα συνέβησαν σε βάρος του κόσμου της εργασίας, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε να πορευόμαστε με συμπεριφορές του χθες.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Σε λίγες μέρες από σήμερα στις 15 Μαΐου στην πιο κρίσιμη στιγμή για τον Όμιλο ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, τους εργαζόμενους αλλά και την κοινωνία, διεξάγονται οι εκλογές του εκπροσώπου
των εργαζομένων.
ü  Η διεκδίκηση της στρατηγικής, προϋποθέτει την επιπλέον ενεργοποίηση των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος.
ü  Την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, την ενίσχυση της αντιπροσωπευτικότητας. 
ü  Την αυτονομία του και την οργανωτικό–λειτουργική συνδικαλιστική αποτελεσματικότητα, προκειμένου οι προτάσεις του να στηρίζονται από τους εργαζόμενους και να πείθουν την κοινωνία.
Οι επιπτώσεις:
ü  Τα χτυπήματα που δέχονται οι εργαζόμενοι στο σύνολό τους και γενικότερα η Ελληνική Κοινωνία, είναι συντριπτικά και πολυμέτωπα.
ü  Το ίδιο συμβαίνει και για τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ.
ü  Έχουν μετατρέψει την Επιχείρηση που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας, σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό και σε χορηγό των λίγων κρατικοδίαιτων «επιχειρηματιών».

ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου