Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

"Aνακαλύψαμε ότι υπάρχουν παράκεντρα με πρόθυμους σκυφτούληδες, γυρολόγους, που επηρεάζουν το αποτέλεσμα των εκλογών"

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Διανύουμε ως εργαζόμενοι μία από τις δυσκολότερες περιόδους. Βιώνουμε την ανασφάλεια του σήμερα, την αβεβαιότητα του αύριο και τη δυσπιστία για κορυφαίους θεσμούς του πολιτεύματος μας. Ταυτοχρόνως η επιχείρηση που εργαζόμαστε βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά οικονομικά προβλήματα που σηματοδοτούν σοβαρότητα από όλους και κυρίως από τη διοίκηση της ΔΕΗ. 
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις ο θεσμός της συμμετοχής των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, δεν αποτελεί μόνο μία κατάκτηση αλλά είναι το μέσο εκείνο που μπορεί να συμβάλλει και να θωρακίσει τα συμφέροντα της ΔΕΗ αλλά και των εργαζομένων. Έχοντας ως δεδομένα αυτά το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές, με γνώμονα
πάντα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του προσωπικού και την προστασία της ΔΕΗ από τα γνωστά κέντρα που διαλύουν και ξεζουμίζουν τη ΔΕΗ. 

Δυστυχώς, όμως, στην πορεία αυτή ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν ανυπέρβλητα κέντρα-παράκεντρα με πρόθυμους σκυφτούληδες, γυρολόγους, που επηρεάζουν παράλληλα και το αποτέλεσμα των εκλογών. 

 Πρόκειται δηλαδή για ένα σύστημα ολετήρας, που ισοπεδώνει αξίες, δικαιώματα και καταστρέφει την βιωσιμότητα της ΔΕΗ, ενώ θέτει σε άμεσο κίνδυνο το μέλλον του προσωπικού. Συνακόλουθα και με αυτά τα δεδομένα το ψηφοδέλτιο μας αποσύρεται της εκλογικής διαδικασίας, γιατί δε θέλει να συμβάλλει σε ένα στημένο παιχνίδι και μάλιστα με σημαδεμένη τράπουλα. Παρά ταύτα δηλώνουμε παρόντες στα μεγάλα ζητήματα, θα αγωνιστούμε για τη σωτηρία της ΔΕΗ, θα προβάλλουμε χωρίς αναστολές τα προβλήματα των συναδέλφων και θα παρουσιάζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας, αφού δεν μας διακατέχει κανένα ταμπού και φόβος.

 Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γ.Μπίτζας

Αρχειοθήκη ιστολογίου