Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

A.Kαρράς: Για την ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ο αγώνας αυτός αποτελεί δέσμευση και παρακαταθήκη για μελλοντικούς υπεύθυνους αγώνες


  ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Από  ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ

Συναδέλφισες -οι,
 Από αύριο το πρωί 14 και15 Μάιου διεξάγονται οι εκλογές των εκπροσώπων εργαζομένων στην ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ.
Η διάλυση της ΔΕΗ, η απαξίωση του ΔΕΔΔΗΕ, το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ, η επίθεση στις εργασιακές σχέσεις, η καταλήστευση του Ασφαλιστικού μας, είναι σε πλήρη εξέλιξη και αποτελούν ενδεικτικά σχέδια που δεν αφήνουν περιθώρια σκέψης.
Αντίθετα, επιβάλλουν επαγρύπνηση, εμπειρία και αγωνιστική ετοιμότητα, για όλα όσα σχεδιάζονται για εμάς χωρίς εμάς.
Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σε αυτές τις εκλογές δίνει το αγωνιστικό της παρόν με όλους τους συναδέλφους ΔΑΚίτες που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά της, για να την αναδείξουν πρώτη δύναμη.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και όλοι οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν στις εφορευτικές επιτροπές και θα φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο των εκλογών.
Οι συνάδελφοι που θα εκλεγούν στα Δ.Σ. των Εταιρειών καλούνται ν’ ανταποκριθούν σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο χρέος τα επόμενα χρόνια.
Γι αυτό τον λόγο, οι συνάδελφοι των Εταιρειών του Ομίλου που θα συμμετέχουν στις εκλογές των κοινωνικοποιήσεων, πρέπει να στείλουν το μήνυμα πως δεν θα υποκύψουν στην αδιαφορία, που τα κέντρα εξουσίας καλλιέργησαν, απαξιώνοντας τον θεσμό του εκπροσώπου τους και θα εναντιωθούν στις προσπάθειες χειραγώγησης της θέλησης των εργαζομένων.
Για την ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ο αγώνας αυτός αποτελεί δέσμευση και παρακαταθήκη για μελλοντικούς υπεύθυνους αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ.
Με πλήρη αποδοχή της ευθύνης που της αναλογεί η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεσμεύεται, ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια όπως πράττει πάντα, στην ίδια κατεύθυνση μαζί με τους εργαζόμενους, για τους εργαζόμενους, την ΓΕΝΟΠ  ΔΕΗ και τα Σωματεία μέλη της.
Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ δεσμεύεται επίσης, ότι τα εκλεγμένα στελέχη της στην εκπροσώπηση των τριών Εταιρειών του Ομίλου, θα συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία τους  με την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ταυτίζοντας την δράση τους με την Ομοσπονδία και τα Σωματεία μέλη της.
Θα συνεχίσουν να είναι τα αυτιά και τα μάτια των εργαζομένων και του Συνδικάτου, μέσα στα Δ.Σ. των Εταιρειών του Ομίλου.
Με τις δεσμεύσεις σας καλώ σε καθολική και δυναμική συμμετοχή για να διαφυλάξουμε τον θεσμό των εκπροσώπων των εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ                                                                                                              

Αρχειοθήκη ιστολογίου