Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Κικίλιας: Να αποκατασταθούν άμεσα οι κάτοικοι των Αναργύρων - Σε δεινή θέση η ΔΕΗ

Tην άμεση αποκατάσταση των κατοίκων στο χωριό Ανάργυροι ζήτησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, βουλευτής Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας από την Κοζάνη, όπου και περιόδευσε, αναφερόμενος στο θέμα της κατολίσθησης στο ορυχείο του Αμυνταίου. Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι η ΔΕΗ βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση, καθώς και ότι η εταιρεία κινδυνεύει εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης και της διοίκησης της επιχείρησης.
«Το πρώτο μέλημα της ΝΔ όταν έλθει στην εξουσία θα είναι πάση θυσία η μείωση της φορολογίας με την ταυτόχρονη μείωση των δαπανών του κράτους, οικονομίες κλίμακας ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία και θα δώσουμε έμφαση
στις μικρές αλλά και μεγάλες επενδύσεις που έχει ανάγκη η χώρα» τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κικίλιας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στον ιδιωτικό τομέα χαρακτηρίζοντάς τον «ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας που εξαιτίας της υπερφορολόγησης αγκομαχεί» και υπογράμμισε ότι σήμερα, «ό,τι και εάν πράξεις, σχεδόν τα ίδια ή και παραπάνω στα παίρνει το κράτος». Αυτό ως πρακτική, έχει τσακίσει οριζόντια όλη την ελληνική κοινωνία, σημείωσε και κατέληξε λέγοντας ότι «αυτό είναι έξω από την ιδεολογία της ΝΔ και θα το αλλάξουμε». Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μίλησε για την ανάγκη «να αλλάξουμε πορεία και από καταναλωτική οικονομία να γίνουμε παραγωγική», κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο και τους πολίτες «να περπατήσουμε μαζί αυτό το δρόμο», διαβεβαιώνοντας ότι αυτό θα γίνει «με οδηγό την αξιοκρατία ώστε οι νέοι να μπορέσουν να μείνουν στο τόπο τους».

 https://energypress.gr/news/kikilias-na-apokatastathoyn-amesa-oi-katoikoi-ton-anargyron-se-deini-thesi-i-dei

Αρχειοθήκη ιστολογίου