Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΔΑΚΕ/ΕΤΕ-ΔΕΗ: "ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ τώρα για να μην διαλυθεί όλη η ΔΕΗ"

"Δεν αρκούσαν τα τεράστια προβλήματα δυσλειτουργίας και οικονομικής δυσπραγίας της ΔΕΗ, κατέρρευσε και το Ορυχείο Αμυνταίου σαν χάρτινος πύργος, προκαλώντας τεράστιες οικονομικές και εργασιακές επιπτώσεις στην Επιχείρηση και στο προσωπικό της.
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ την κατάσταση του Ορυχείου, Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Διοίκηση ΔΕΗ, αλλά δεν κάνανε απολύτως τίποτε, τώρα νίπτουν τας χείρας υποβαθμίζοντας το τραγικό γεγονός και συστήνουν επιτροπές, πετώντας την «μπάλα στην εξέδρα», γνωστή παλαιοκομματική τακτική.
Αφήνουν τη ΔΕΗ όπως και το Κράτος στον αυτόματο πιλότο λες και πρόκειται για αεροσκάφος, γιατί απλά δεν γνωρίζουν να διοικούν και να αναλαμβάνουν τις
ευθύνες που τους αναλογούν.
Η Διοίκηση της ΔΕΗ και οι Δ/σεις των ορυχείων δεν μπόρεσαν να επιλύσουν το πρόβλημα. Οι εκτιμήσεις τους δεν επαληθεύτηκαν, διαψεύστηκαν ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ αλλά προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Οι ευθύνες τους είναι τεράστιες και η προσφορά τους μικρή. Γι’ αυτό, εάν έχουν και λίγο «τσίπα» που λέει και ο λαός μας, η τελευταία πράξη “ευθύνης” είναι οι ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ τους, αποποιούμενοι της όποιας αποζημίωσης προβλέπουν οι ατομικές μακροχρόνιες συμβάσεις τους.
Πρόεδρε & Διευθύνων Σύμβουλε, αποδείχθηκες κατώτερος των περιστάσεων για να διοικείς αυτή την Επιχείρηση, η οποία σε ανέθρεψε, όπως όλους μας.
Οι χιλιάδες εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ νιώθουν ανασφάλεια και απογοήτευση για τα μελλούμενα στην Επιχείρηση και τις Σταλινικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται προς αυτούς, εκτός αν αυτό είναι μια νεοαριστερίστικη τακτική απαξίωσης και ξεπουλήματος της Επιχείρησης.    
Για να μην καρτερεύσουνε και οι εργαζόμενοι και θαφθούν τα όνειρά τους κάτω από τα λιγνιτικά αποθέματα, μια επιλογή έχετε:
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ τώρα για να μην διαλυθεί όλη η ΔΕΗ και αν έχεις αριστερή ευαισθησία απόδειξε το".

Αρχειοθήκη ιστολογίου