Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στον ΑΔΜΗΕ: Πρόεδρος και Διευθύνων ο Μανούσος Μανουσάκης, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Μάργαρης

Χρήστος Στεφάνου
Αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και στη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες. Συγκεκριμένα νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος διορίζεται ο Μανούσος Μανουσάκης, πρώην συνεργάτης του υπουργού ενέργειας Γ. Σταθάκη στο υπουργείο οικονομικών (γενικός γραμματέας) ο οποίος στο παρελθόν είχε θητεία ως στέλεχος στον ΟΤΕ.
Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Γ. Μάργαρης, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν αντιπρόεδρος στην άλλη θυγατρική της ΔΕΗ για το δίκτυο διανομής ΔΕΔΔΗΕ. Ο κ. Μάργαρης ανήκε στη λεγόμενη ομάδα Δραγασάκη, δηλαδή στα στελέχη που
είχαν προετοιμαστεί πριν τις εκλογές του 2015 για διάφορους τομείς της οικονομίας.
Στο ΔΣ ως απλό μέλος παραμένει ο μέχρι πρόσφατα διευθύνων σύμβουλος Γ. Καμπούρης ενώ αποχωρεί ο πρόεδρος Θ. Κορωνίδης. Επίσης αποχωρούν από το ΔΣ οι Αικ. Βάσιου, Γ. Γεωργαντζής.
Επίσης παραμένει στο ΔΣ ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, ενώ αναμένεται να γνωστοποιηθούν ακόμη 2 μέλη που θα οριστούν από το δημόσιο και 3 μέλη που θα οριστούν από το στρατηγικό επενδυτή την κινεζική State Grid.

 https://energypress.gr/news/ayta-einai-ta-nea-prosopa-ston-admie-proedros-kai-dieythynon-o-manoysos-manoysakis-antiproedros

Αρχειοθήκη ιστολογίου