Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

100 θέσεις μαθητείας για σπουδαστές ΕΠΑΛ και ΙΕΚ θα διαθέσει φέτος η ΔΕΗ

Την έγκριση της διάθεσης θέσεων «Μαθητείας» στη ΔΕΗ Α.Ε. μαθητευόμενων των ΕΠΑ.Λ. και Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για τo εκπαιδευτικό έτος 2017-2018, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ. Οι θέσεις αφορούν συγκεκριμένες ειδικότητες και διατίθενται ως εξής: · 70 μαθητευόμενων, απόφοιτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ), του Μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας, για εννέα μήνες,  · 30 μαθητευόμενων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), εποπτείας Υπουργείου Παιδείας
Έρευνας και Θρησκευμάτων για έξι μήνες περίπου (768 ώρες). 
Σε περίπτωση που οι προσφερόμενες θέσεις Μαθητείας δεν μπορούν να καλυφθούν από τη μια εξ αυτών των εκπαιδευτικών δομών, θα καλυφθούν από μαθητευόμενους αντίστοιχης ειδικότητας της άλλης εκπαιδευτικής δομής, μετά από πρόταση της ΔΕΚΠ. 
Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την προαναφερόμενη Μαθητεία ανέρχεται κατά μέγιστο στο ποσό των 350.000 Ευρώ, περιλαμβανομένης της τυχόν επιδότησης και η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό των Μονάδων στις οποίες θα πραγματοποιηθεί. Επίσης, το ΔΣ της ΔΕΗ εξουσιοδότησε το Γενικό Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης, ώστε να καθορίζει εφεξής τον αριθμό των θέσεων Μαθητείας που θα διατίθενται ανά εκπαιδευτικό έτος σε Μονάδες της ΔΕΗ Α.Ε., μαθητευόμενων των ΕΠΑ.Λ. και Ι.Ε.Κ., καθώς και κάθε άλλη αναγκαία και συναφή λεπτομέρεια για τη διενέργεια της εν λόγω Μαθητείας στις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης.
 

Αρχειοθήκη ιστολογίου