Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι έκλεβε ρεύμα

 
20540_Club-Vogue-26

Ιδιοκτήτης πασίγνωστου κλαμπ στο Κολωνάκι έκλεβε ρεύμα για να λειτουργήσει τα Σαββατοκύριακα καθώς δεν είχε πληρώσει το ρεύμα τους τελευταίους μήνες με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να του κόψει το ρεύμα.
Ο ιδιοκτήτης όμως βρήκε τον τρόπο ήρθε σε συνεννόηση με έναν υπάλληλο του ΔΕΗ  και  συμφώνησε  να του δίνει ηλεκτρικό ρεύμα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, παρόλο που είχε διακοπεί η σύνδεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε Παρασκευή ένας ηλεκτρολόγος , συνεργάτης του υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ(σημ:εργολαβικός υπάλληλος) , πήγαινε στο μαγαζί και συνέδεε παράνομα το
ρεύμα και έτσι το κλαμπ λειτουργούσε κανονικά επί τρεις ημέρες.
Τη Δευτέρα επέστρεψε και έκοβε ξανά το ρεύμα. Όταν έφευγε ο ηλεκτρολόγος , ο ιδιοκτήτης του έδινε 800 ευρώ, τα οποία τα μοιραζόταν με τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος είχε μεσολαβήσει για την παράνομη ηλεκτροδότηση του κλαμπ.

Έπειτα από σχετική καταγγελία, την περασμένη Παρασκευή, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα τον ιδιώτη ηλεκτρολόγο, καθώς και τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ.
Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ωστόσο λόγω της αποχής των δικηγόρων η υπόθεση δεν εκδικάστηκε.

 http://www.rizopoulospost.com/gnwsto-klalmp-sto-kolwnaki-eklece-reyma-sunelfth-o-ypallhllos-ths-deh/

Αρχειοθήκη ιστολογίου