Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δικαστική περιπέτεια για πιθανή ρευματοκλοπή με εμπλεκόμενο τον Κώστα Μπίγαλη


Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη είχε πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπίγαλης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στο εδώλιο για ρευματοκλοπή ενός διαμερίσματος στο Περιστέρι, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αλλά στη συνέχεια πούλησε λόγω κρίσης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, o Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας και αφού εξήγησε τι έχει πραγματικά συμβεί αθωώθηκε.
Πώς ξεκίνησαν όλα; Η δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή άρχισε όταν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)
διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης την πενταετία 2010-2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο φαινόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να φαίνεται κάποια μεταβίβαση.
Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, το διαμέρισμα είχε πουληθεί από το 2008. Ο νέος ιδιοκτήτης όμως, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν άλλαξε τα στοιχεία του κατόχου του διαμερίσματος. Ταυτόχρονα, “το διαμέρισμα έμεινε κλειστό και αυτός ήταν και ο λόγος της μειωμένης κατανάλωσης”, ανέφερε χαρακτηριστικά!

 http://www.eleftherostypos.gr/lifestyle/138157-dikastiki-peripeteia-gia-ton-kosta-mpigali/

Αρχειοθήκη ιστολογίου