Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΚΕ-ΕΤΕ/ΔΕΗ: 60 μέρες από τη ρευματοκλοπή στο λατομείο Δράμας και ακόμα σιγή ασυρμάτου


  -Η ΔΕΗ ως πάροχος του Λατομείου αλλά και σαν ο μεγάλος χαμένος των ρευματοκλοπών (δεσπόζων προμηθευτής γαρ)
  -Η ΡΑΕ ως συντάκτης  του Ρυθμιστικού Πλαισίου Ρευματοκλοπών (το οποίο με το εξώδικό του ο παραβάτης αμφισβητεί) αλλά και ως αποδέκτης-διανομέας όλων των εισπράξεων των ρευματοκλοπών.
  -Ο ΔΕΔΔΗΕ  ως αρμόδιος και υπεύθυνος για τον εντοπισμό των ρευματοκλοπών, του οποίου το προσωπικό που έκανε άψογα το καθήκον του, απειλείται από τον παραβάτη.
  Ειδικά η επιλεκτικά λαλίστατη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ που έσπευσε να βγάλει μέσα σε 3 μέρες ανακοίνωση για την «πιασάρικη» περίπτωση DA CAPO ( ρευματοκλοπή των 40.000€ σύμφωνα με την ίδια) δεν μπήκε στον κόπο 60 μέρες τώρα, να βγάλει μια ανακοίνωση που να καλύπτει τους
απειλούμενους συναδέλφους και για την ρευματοκλοπή του Λατομείου Δράμας ύψους 1.500.000 € !!!!  Την στιγμή μάλιστα που ο παραβάτης   έχει περάσει στην αντεπίθεση και ζητά με πρωτοφανή θρασύτητα, με σκεπτικό και γνώσεις του ΚΚΠ, την πειθαρχική δίωξη των συναδέλφων που τον έπιασαν να κλέβει. Ξεπερνώντας τα εσκαμμένα ο παραβάτης (ρευματοκλέφτης) προσπαθεί να παρέμβει στον τρόπο λειτουργίας της Επιχείρησης, στις εργασιακές μας σχέσεις, στο πειθαρχικό και εργατικό δίκαιο.
Πως είναι δυνατόν η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να κάνει έκκληση στους εργαζόμενους για να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος συνταξιοδότησης τους επαφιόμενη στο φιλότιμο και επικαλούμενη το συναίσθημα, όταν η ίδια ανάλγητα γυρνάει την πλάτη σε τέτοιου είδους πρωτοφανείς προκλητικότητες και απειλές των παραβατών κατά εργαζομένων που έκαναν άψογα το καθήκον τους και μάλιστα με εντυπωσιακά ευρήματα και εντυπωσιακά οικονομικά μεγέθη.
 Η Διοίκηση να είναι σίγουρη ότι εμείς οι Εργαζόμενοι δεν θα εγκαταλείψουμε τους συναδέλφους μας στο έλεος και τις ορέξεις συμφερόντων παραβατικών επιχειρηματιών   και θα δώσουμε μάχη για το αυτονόητο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου